Sueda adlı üyeden alıntı
Açıkcası ona bağlı birşey olsaydı dünya sıralamasından da çıkarılırdı. Şüphelenmeye başlamadım değil.
Durotan adlı üyeden alıntı
Yok zaten dediğim gibi 9 binlere düştükten sonra tekrar 10 binlere yükseldi. Büyük bir sıkıntı yok yani.
Aynen hocam, sizin sitenizde blizz.'dı galiba link değişimi için ararken görmüştüm, biraz hızlandırın siteyi de link değişimi yapalım sizinle :)
domaintescille adlı üyeden alıntı
Kesin yine birşey var.
Acaba PR güncellemesi kaldırılıp yerine başka birşey mi geliyor.
Yoksa TR sıralaması Sınırlandırılacakmı
Örneğin dereceye girebilen siteler sıralamada olacak.
Mantıklı değil mi ?
PR ile alakalı bir haber yok zaten hocam, yapılıyorsa da arka planda yapılıyor o yüzden önemsiz, siteye PR için değil kullanıcılar için değer vermek en iyisi olacaktır, alexa ile sıralamalar alakasız hocam, bir kişinin 10.000 hiti var ama alexası Türkiye 10.000 de, 500 hiti olan başka bir site ise Türkiye'de 3000 de, geçtiğimiz gün yeni kurulan bir SEO forumu ise 1 aylık olmasına rağmen 600. sıralarda, tamamiyle alakasız bir durum yani. Toolbar filan etkisi çok, özel bir firmanın sağladığı bir reyting göstergesi sadece, biz bunu satışta kriter olarak kullanıyoruz. Tabi alexa widgetler ile belki veri paylaşımı yapıyordur orası ayrı.
01101011 adlı üyeden alıntı
alexa yok, hit yok, backlink yok, maniplasyon yok kendi kendine yetişen bir tarla alexa TR 1800'lere kadar yükseldi sonra domain/hosting değişimi üstüne tema değişimi şimdi 7K küsürlerdeydi.
Yani düşse düşse bir gecede onbinlerce mi düşecek? Ülke değerlendirmesi 100K'dan sonra benim bildiğim. Dediğim gibi premium olacak muhtemelen bundan sonra.
Ya da aklıma şimdi geldi, acemi bir kodcu ülke satırını silivermiştir yanlış bir tuşla? Haber versek mi?
"Abi şu ülke sırasını geri getirin, biz onunla yatıp kalkıyoruz da!?"
Sanmıyorum hocam :)