OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Hocam vbulletin'den şaşmayın ilk olarak w*rez kullanın vbulletin 1 yıl birşey demiyor. Para kazanmaya başladıktan sonra lisans alırsınız. Yönetim olsun, ek özellik ekleme olsun, eklentiler bakımından en geniş seçeneklere sahip bir scriptir. Dediğim gibi lisans konusunda ücreti şuan alamıyorsanız bile sıkıntı yapmayın bende ilk olarak böyle yaptım daha sonra lisans aldım. Hiç sıkıntı çekmedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Xenforo var lisans 150 dolardı galiba ama işinizi görür çok harika bir şey vbulletinden ayrılan ekip kodladığı için vb de bilinen o zamanki açıkları kapattılar ve vb de bulunan çoğu şeyi defaultta size veriyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Punbb de alternatif olarak sunayım. Tema desteği fazla yok ama sade ve ücretsiz bir yazılım.
Ticari.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2009 yılında bu işlere MyBB ile başladım. İlk sitem forum olmuştu. O zamandan geçen seneye kadar hep MyBB kullanmıştım. Ki bana göre SMF'den daha iyi.
İnternetten rahatça MyBB nasıl kullanılır derslerini, herhangi bir hatada çözümünü bulabileceğiniz gibi farklı farklı alanlarda videoları mevcut. Birçok MyBB destek forumunda görev yaptım ve desteğinin çok iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Ayrıca blogunuzuda yakından takip eden birisi olarak herhangi bir sorununuzda size yardımcı olabilirim. Bana kalırsa kesinlikle MyBB'yi tercih edin. Bu zamana kadar hiç pişman olmadım, yarı yolda da bırakmadı.