-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Addison123 adlı üyeden alıntı
Bu konu benimde aklımda vardı. Benim düşüncem şu yönde eğer site sahibi firmalara mail atarsa reklam yayınlamak ister misiniz gibi diye istediği fiyatta anlaşma zor olur diye düşünüyorum. Mesela reklam vermek isteyen firma site sahibine mail atsa tok satıcı numarası yapıp istediğimiz fiyatla verebiliriz pazarlıkla.
olmayınca olmuyor :) Bazen işi beklemek yerine işi kovalamak gerekiyor
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Pusat Bilişim Kurucu
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba daha çok yenisiniz özgün içerikle devam edip Adsense gelirlerine yönelmenizi tavsiye ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
SemTr için makale yazıp yayınlıyorum. Bumerang gibi, tek farkı makaleleri kendim hazırlıyorum. Ulaşabilirsiniz belki kendilerine.
Ayrıca Adsense ile tezatlık teşkil eder mi bilmem, ama PopMyAds 24 saatte bir kez açıldığı için onu da öneririm... Bir de ufak bir yere belki HotelsCombined programından banner, link veya arama kutusu koyabilirsiniz. İşlem yapılması durumunda sanırım en çok kazandıran sistem o.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Wordego kullanıyorum 230 bin görüntülenmede 12 TL birikti günlük ziyaretçi değil sayfa yenileme şöyle 50-100 bin oluyorsa günlük 3-5 TL kazanabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense ve Bumerang. Şuan bunlardan iyi para kazandıran sistem yok. Sponsor reklam bulunabiliyorsa en güzeli elbette. Bana da kendisi gelen bir teklif olmuştu. Yeni açılan bir kariyer sitesiydi. Bloğumda ki iş ilanlarından bulmuş. Makalesini de kendisi hazırlamıştı. İstediğim fiyatı da hiç düşünmeden verdiler. Biraz daha fazla istesem vereceklerinden de eminim (Kafamı biraz vurmuştum duvara :D)
İçerik en önemli şey işte.
www.hakancolak.com