mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bende bahsedildiği üzere tüm servislerini güzel ve kaliteli buluyorum. Ajanlık konusuna gelince, Google'a amerikan ajanlığı, Yandex'e rus ajanlığı yapıyor deniliyor. Böyle birşey olup olmadığına dair net bilgi sahibi olmamız tabi ki mümkün değil varsayımda bulunuyoruz fakat, ortada kaliteli servisler varken, benim bilgileriminde hiçbir işlerine yaramayacağını düşünerek rahatlıkla kullanıyorum :)
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yandex tarayıcısını kullanıyorum. Ancak favorim navigasyonu. Çok çok iyi yapmışlar. Arama motoru olarak çok da bişey beklememk lazım sonuçta bir google gerçeği var
Revexserv
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
internet works ~
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
google'i piyasada tekelleştirmeyecek tek firma adayı benim nazarımda. iyidir yandex, iyi olmasınıda istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Her servisini kullanıyorum şiddetle öneririm.
En cok metirka ve browser ı kullanıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
Ö** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiçbir zaman belli bir seviyeyi geçemeyecektir. Ama arkasında sağlam birileri olduğu kesin (devlet desteği) yoksa bu kadar ayakta kalamazlardı. Koskoca microsoft bile Bing' i ne kadar ileri taşıyabildi? Ama herşeye rağmen internet deyince insanlarına aklına ilk gelen şey google' dır. Tarayıcınızı açtığınızda google çıkar vs. Google = İnternet. Yandex ne kadar ileri gider bilemem