Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Bence sizin sorununuz SEO'da değil, anladığım kadarıyla o 80 hit de googledan geliyor ve devamlı takipçisi az. Sizin ihtiyacınız olan devamlı her gün yeni içerikleri kontrol eden takipçiler. Ancak böyle takipçilere sahip olabilmek için farklı olmanız lazım. Belirli bir kitleye hitap etmeniz ve bu kitleye diğer sitelere değil de sizin sitenize girmesi için bir sebep vermeniz gerek. Eğer bunu sağladıysanız içeriği arttırın zamanla insanlar bir aramada görür dikkatini çekmez başka bir konuda araştırma yaparken yine sitenizi görürse bu site iyi diye düşünerek devamlı takipçiniz olabilir. Bir de şöyle bir detay var eğer içerikleriniz googleda üstte çıkamıyorsa o zaman SEO'ya ihtiyacınız vardır. Mesela özgün bir makale eklediniz siteye (içeriğini bilmiyorum varsayım yapıyorum) bu makaleniz özgün olmasına rağmen ilk 5 içerik arasında yer almıyorsa dikkat çekmez. Bu durumda SEO ile ilgilenen bir arkadaşa değil de backlinke vs. ihtiyacınız vardır. Forumda e-ticaret bölümünde istemediğiniz kadar teklif var. Birkaç tane kalıcı tanıtım yazısı almanızı öneririm. Tanıtım yazısı almanızı önermemin sebebi kalıcı olması. Kalıcı olmayan backlink sitenizde çıkış yapacağı gibi kalktığı anda sitenizi düşürecektir. Ayrıca sitenize benzer bir kategoride siteden tanıtım yazısı alırsanız kullanıcı da kazabilirsiniz. Tanıtım yazıları çok pahalı olmuyor birkaç tane alabileceğinizi düşünüyorum. Sitenizin bu kadar hiti varken VPS almanız da gereksiz bir harcama. VPS yerine shared sunuculara geçerek artan parayı bu işlere verebilirsiniz.