elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bana tak diye verdiler valla, şans işi gibi birşey olsa gerek. geldi canlı desteğe birkaç soru sordu dmoz kaydınız onaylandı dedi gitti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son zamanlarda işinin hakkını vermeyen bir kurumdur Dmoz. Bir sene önce kayıt etmeye çalıştığım bir site vardı. 5-6 Defa başvurmama rağmen bir yıldır bir geri dönüş yapmadılar. Hayır kaydı onaylamadık diyin bari :D o da yok
01001110 01000011 01000001
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Microsoft Sertifikalı Yazılım Geliştirici - Yazılım&Veritabanı Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Dmoz kaydı için çok ilginç yorumlar görüyorum.
1.) "Dmoz önemsiz" cümlesi, çok sığ bir bakış açısıyla kurulmuş bir cümle. Siteye katkısı yadsınamaz ve site ticaretinde etken bir parametredir. Bilgi sahibi olmayanlar lütfen fikrini söylemesin.
2.) Dmoz kaydı için önerim, siteyi önce Dmoz un tüm şartlarını taşıyacak hale getirmenizdir. Öyle ilginç başvurular geliyor ki gülmekten yerlere yatarsınız. Teknoloji blogunu sağlık bölümünün onayına sunup sonrasında red yiyince küfür edenden tutun, domainin tescil bitimine 20 gün kala başvuru yapıp onay bekleyenler var. Örnekler çoğaltılabilir.
3.) "Ben tüm kriterleri sağlıyorum ancak buna rağmen onay alamıyorum" diyen varsa bir pm atın sitenizi bir de ben inceleyeyim. Editör kaynaklı bir problemse elimden geleni yapmaya çalışırım.
/Forumun genelinde ücretli destek moda oldu şu günlerde. Ben bu destek için ücret talep etmiyorum. Lütfen onay için para teklif etmeyin. Bir görevim var ve onu yapıyorum. Üç kuruş para için, kimsenin hakkını yemeye niyetim yok.
2 kişi bu mesajı beğendi.