lostyazilim
tr.link

Sitedeki yazı başlık ile aramdaki başlık hakkında

7 Mesajlar 843 Okunma
acebozum
tr.link

OiS OiS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci / Programcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)
Merhaba arkadaşlar;

Sitede makalele yayımlarken kafa takılan bir soru oldu. Wp alt yapılı bir blogum var burda All in on seo eklentisi kullanıyorum. Bildiğiniz gibi bu eklenti arama motorundaki başlığı ve açıklamayı değiştirme imkanı veriyor. örnekleme olarak anlatmak gerekirse;

Sitede; "Makale Nedir?(örnektir.benzer bişeyde olabilir.)" başlıklı bir yazı olsun bunu,
Google'da; "Makale" başlıklı yayımlatırsam sıkıntı olmaz mı?

Birde bu yazı hem "makale nedir" şeklinde hem de "makale" şeklinde index alır mı?

elektronikssl
webimgo

raggangsta raggangsta WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 12 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Dostum merhaba,

All in Seo eklentisini kullanmanda sorun yok ancak kendini Makale arayan biri yerine koy ve sen olsan ne diye arama yapardın önce bunu düşün. Şöyle ki "Makale nedir? ya da "Makale nasıl yazılır?" olması gereken bir başlığı Makale şeklinde başlık atman senin yararından çok zararına olacaktır.

İçerik ile ilgili tüm detaylarda yardımcı olabilirim..

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Sadece görümü değişir, 2 farklı index almaz, 1. yada 2. şekilde de sizin belirlediğiniz bir url olur, örnek "makale nedir" konusunu açtınız ve all in seo'dan makale olarak değiştirdiniz bu durumda indexi eğer özel url alanını değiştirmezseniz, www.orneksite.com/makale-nedir olarak alır ama görünümde nasıl gözükeceğini siz belirlersiniz farklı şekillerde index almasını istiyorsanız etiket alanını kullanmanız yeterli olur, bu özelliği daha çok arama yaparken nasıl gözükse daha iyi olur site içinde nasıl gözükse takipçilerin daha çok hoşuna gider gibi düşünüp düzenleyebilirseniz daha sağlıklı olur.

Birde lol alan adını PM atarmısınız.

• Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)

raggangsta adlı üyeden alıntı

Dostum merhaba,

All in Seo eklentisini kullanmanda sorun yok ancak kendini Makale arayan biri yerine koy ve sen olsan ne diye arama yapardın önce bunu düşün. Şöyle ki "Makale nedir? ya da "Makale nasıl yazılır?" olması gereken bir başlığı Makale şeklinde başlık atman senin yararından çok zararına olacaktır.

İçerik ile ilgili tüm detaylarda yardımcı olabilirim..

Mantıken bende öyle düşünüyorum ama google amca konusunda kararsız kaldım. Çünkü makale başlığından gelip makale nedir başlığını görecek. Bilirmisin bilmem ama nedir.com var adamın sitesinde "makale nedir" şeklinde ama aramada "makale".

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 12 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Onu anahtar kelimeden almıştır sevgili dostum. SEO'ya uygun makale yazımı kriterlerini incelemen yararına olacaktır. Mantık şu sen Google'da nasıl aratır ve ne okumak istersin? cevabını verebiliyorsan amca sana yardımcı olacaktır ;)

• Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Sadece görümü değişir, 2 farklı index almaz, 1. yada 2. şekilde de sizin belirlediğiniz bir url olur, örnek "makale nedir" konusunu açtınız ve all in seo'dan makale olarak değiştirdiniz bu durumda indexi eğer özel url alanını değiştirmezseniz, www.orneksite.com/makale-nedir olarak alır ama görünümde nasıl gözükeceğini siz belirlersiniz farklı şekillerde index almasını istiyorsanız etiket alanını kullanmanız yeterli olur, bu özelliği daha çok arama yaparken nasıl gözükse daha iyi olur site içinde nasıl gözükse takipçilerin daha çok hoşuna gider gibi düşünüp düzenleyebilirseniz daha sağlıklı olur.

Birde lol alan adını PM atarmısınız.

raggangsta adlı üyeden alıntı

Onu anahtar kelimeden almıştır sevgili dostum. SEO'ya uygun makale yazımı kriterlerini incelemen yararına olacaktır. Mantık şu sen Google'da nasıl aratır ve ne okumak istersin? cevabını verebiliyorsan amca sana yardımcı olacaktır ;)

Bilgiler için teşekkürler. Yeteri kadar kafamda oluştu bişeyler.

• Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 12 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Rica ederim...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği