lostyazilim
tr.link

Arkadaslar sturkmen hacklendimi :S

23 Mesajlar 3.868 Okunma
lstbozum
tr.link

Seomple Seomple Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-ticaret & Seo Danışmanlığı
  • Mesajlar 793
  • Beğeniler 33 / 240
  • Ticaret 26, (%100)

ResulCoskun adlı üyeden alıntı

İçeriğin gitmediğini biliyorum. Siz Genel konuştunuz bende genel konuştum.

Ayrıca Bakınız;

Birisinin emeğini yağmalayarak, Emek veren kişinin Hakkına girilmiyormu? ALLAH(cc.) Kur'an-ı Kerim de ne buyuruyor :

Yanlışım varsa düzeltiniz.

Tamamda abicim ben yaptığı yanlış dedim sadece bu kadar gelişmedeki etken olduklarını ekstra olarak belirttim ki bunu hiç kimse inkar edemez :)

burakisci adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar tartışmadan önce lütfen hacker kelimesinin doğru anlamını öğreniniz...

Peki :D :D :D

wmaraci
reklam

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Söylemeden edemeyeceğim, hacklenmeyen gelişemez mi yani :) Ayrıca tabiki güvenlik önlemlerine biraz daha dikkat edilebilir bu sayede ama bu iş asla savunulamaz. O zaman, ülkemizde ki adam gibi siteleri değilde pkk siteleri ya da kötü amaçlı siteleri hackleyen hackerlarımız övülebilir ve savunulabilir sadece bunu da kimse inkâr edemez.

Böyle utanç verici ve kötü bir duruma kimsenin düşmemesi dileğiyle..

Sturkmen'e geçmiş olsun.
Riza

kişi bu mesajı beğendi.

SmmPaneliComTR SmmPaneliComTR SmmPaneli.Com.T Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest.
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 603
  • Beğeniler 113 / 112
  • Ticaret 5, (%80)
Gerçek hackerlar var bide lamer hackerlar . Bu lamer hacker. Türk sitesine zarar vermek normalde Türk hack grupları için yasaktır. Misyon dahili dışındadır. Bazıları zevk için yapar bazıları ise ülkemiz için Türkiye'de olan sorunlara destek için yapılır.

Gerçek hackerların hepsi kodlayıcıdır program kodlamaları , php , html siz dersinizki şimdi bizde biliyoruz diye ama cyberwarrior .cwx uzantılı script kullanıyor bunuda yapabilceğinizi sanmıyorum. Ayrıca şunuda unutmayınki Google ve Microsoft hackerları işe alıyolar ama sadece gerçek hackerları çünkü kodlamalardan anlıyorlar diye.. Hackerlık onların gözünde bir meslek gibidir pek aşşalamak isticeniz bir durum değil . Ama böylelerine kaptır gitsin...
Atakan Riza

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al