-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar birçok arkadaşımız soru/cevap eklentisi aramakta ve bulsa bile Türkçe dil dosyasını bulmakta zorlanmakta . DW Question & Answer eklentisinin Türkçe dil dosyası mevcut fakat eklentiyi kurduğum zaman Çoğu bölümün hala daha ingilizce olduğunu gözlemledim ve tamamen türkçeleştirme kararı aldım. İhtiyacı olan arkadaşlarımız için türkçe dil dosyasını paylaşmak istedim. Güle güle kullanın arkadaşlar.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINDEMO GÖRÜNÜM İÇİN TIKLAYINRar şifresi:cevapburada. org birleşik yazın
1 kişi bu mesajı beğendi.
Her Soruya Yanıt Veren Blog / Cevapburada.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bu eklentiyle ilgili birkaç sitemde index sıkıntısı yaşadım, aynı sorunu yaşamamak için ne kullandınız öğrenebilir miyim? Gerçi gördüğüm kadarıyla çok da index almış görünmüyor ancak yine de indexiniz var :P
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben siteme yeni yükledim eklentiyi ve twentytwelve teması üzerinde uyguladım. Site yeni olduğundan ötürü ve henüz çok az soru olduğundan ötürü bir problemle karşılaşmadım. Umarım ilerleyen zamanlarda bahsetiğiniz sorunlarla karşılaşmam. Kafama takılan tek nokta türkçeleştirilemeyen kısımlardı onuda haletiğimi düşünüyorum öyle bir durumla karşılaşıp emeğimi çöpe atmam umarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
makina
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu eklentiyi ben kurdum da temam ile çakışıyor. Yardımcı olabilirmisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi temayı kulandığını bilmiyorum ama sana tavsiyem, eğer siten sadece soru cevap üstüne olacak ise twentytwelve temasını kullan;Eğer hem bir bloğum olsun hemde bir soru cevap sayfam olsun istiyorsan ise bir alt domain aç (örn:sorular.siteninadresi.com) alt domaine tekrar bir wordpress kur ve twentytwelve temasını kulan sorun yaşamassın bu şekilde
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Benim sorunum da şu arkadaşlar eklenti güzel ama adsense reklamı ekledim ama her yazıda reklam çıkıyor bunu nasıl aşarız?
https://dapasorgu.com