lostyazilim
tr.link

Adsense eriyor mu?

27 Mesajlar 3.155 Okunma
lstbozum
tr.link

SLayexTR SLayexTR notdostum.blogspot.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 9 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
eskisi kadar popüler degildir belkide :)

https://notdostum.blogspot.com.tr
wmaraci
reklam

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

ismailweb adlı üyeden alıntı

reklamlar sizin google aramalarınıza göre çıkıyor mesela fotoğraf makinesi araştırın bir kaç gün görmediğiniz reklamları görürsünüz

Aynen hocam siz ne arama yaparsanız bir kaç gün boyunca aradığınız şey ile alakalı reklamlar görürsünüz.Zorla satacaklar :D

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
tüm cevapları okudum ama en mantıklı cevabı @MertBalci kardeşimiz vermiş

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

MertBalci adlı üyeden alıntı

Reklamların azaldığını düşünmüyorum, aksine her geçen gün artmaktadır. Google size gösterecek mantıklı reklam bulamadığında (Cookielere uygun) kendi reklamlarını gösteriyor bence.

Ben google'ın o özelliğini kapattım. Peki bana sürekli kendi reklamınımı gösterecek? Sanmıyorum pek böyle olacağını ama şöylede birşey var ben bek google reklamına denk gelmiyorum arkadaş bu günlerde adsense ile ilgili aramlarda bulunmuşsa belki o na bu kanuda reklam gösteriyor olabilirle, kaldı ki ben en son adsense reklamını nezaman gördüğümü bile hatırlamıyorum.

wmaraci
wmaraci

Winman Winman Guzelbilgi.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 1780
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 48, (%100)
adsense bitmez kolay kolay

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)

cihaneken adlı üyeden alıntı

Ben google'ın o özelliğini kapattım. Peki bana sürekli kendi reklamınımı gösterecek? Sanmıyorum pek böyle olacağını ama şöylede birşey var ben bek google reklamına denk gelmiyorum arkadaş bu günlerde adsense ile ilgili aramlarda bulunmuşsa belki o na bu kanuda reklam gösteriyor olabilirle, kaldı ki ben en son adsense reklamını nezaman gördüğümü bile hatırlamıyorum.

Çerezleri kapattıysanız bir çok farklı reklamın çıktığını görebilirsiniz.

kappadox kappadox WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 38 / 49
  • Ticaret 5, (%100)
Ben bunu şu şekilde yorumluyorum, aynı şeye bende dikkat ettim. Siz adsense yayıncısınız ve sizin tıklamanız google bir fayda sağlamayacak ve ayrıca kendi reklamlarına tıklamak yasak. Bunun için bizlere google kendi reklamını yapıyor. Sitenizi tanıtın vs diye. Sonuçta internet işi ile uğraşan kişileriz ve bizler google için daha büyük potansiyele sahip müşterileriz. Benim yorumladığım bu.
ArizaNotlari

kişi bu mesajı beğendi.

www.antiksirlar.com

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Adsense b,tmez ama Türkiyede ilgisi azalıyor olabilir. Haber siteleri bile Facebook takılıyor artık. Facebook reklam bazında Google'dan çok daha önde bence. Çünkü hedef kitleye daha rahat ulaşabiliyorsun. Reklamını göstermek istediğin kişinin site site gezmesine gerek yok. arama yapmasına gerek yok, hiçbir şeye gerek yok. Adamın Facebook'a girmesi yeterli. Ankara'da yaşayan,üniversite öğrencisi, bekar, 20-25 yaş arası dedinmi ne kadar varsa bulup gösteriyor reklamını. Daha güzeli olamaz.

HarunDemir HarunDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 110 / 110
  • Ticaret 21, (%100)
Reklamlar eriyor derken şu şekilde açıklayalım gece 00'dan sonra adwords te günlük limitler sıfırlandığı için tbm'si yüksek olan reklamlar görüntülenmeye başlıyor. Fakat saat ilerledikçe bu reklamlar evet tükeniyor çünkü günlük limitleri saat 14:00-15:00'a kadar doluyor. Geriye çöp reklamlar kalıyor. Bu saatlerden sonra TBM'lerin ve tıklanma oranlarının hitinize ters olarak düştüğünü görürsünüz. Öğleye kadar BGBG diyelim 5,65 TL iken bunun gece 00'dan önce 2.00-3.00 arasına kadar gerilediğini görürsünüz.

mrtaydemir1981 mrtaydemir1981 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Pazarlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
google adsense senin aradığın içeriklere, merak ettiğin konulara göre reklam yayınlıyor. Yani sen bir reklam gördüğünde tüm webde aynı sayfada aynı reklamı göstermiyor, farklı kullanıcı ilgi alanına bağlı olarak farklı bir reklam görüyor. Bunun nedeni eğer kendi açtığın bir siteden reklamları takip ediyorsan henüz çok fazla kullanıcı çekemediğin için google reklam verenlerini kollamak için reklam döngüsünü kapatıp kendi reklamlarını yayına veriyordur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al