SLayexTR
notdostum.blogspot.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eskisi kadar popüler degildir belkide :)
https://notdostum.blogspot.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
tüm cevapları okudum ama en mantıklı cevabı @MertBalci kardeşimiz vermiş
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
adsense bitmez kolay kolay
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben bunu şu şekilde yorumluyorum, aynı şeye bende dikkat ettim. Siz adsense yayıncısınız ve sizin tıklamanız google bir fayda sağlamayacak ve ayrıca kendi reklamlarına tıklamak yasak. Bunun için bizlere google kendi reklamını yapıyor. Sitenizi tanıtın vs diye. Sonuçta internet işi ile uğraşan kişileriz ve bizler google için daha büyük potansiyele sahip müşterileriz. Benim yorumladığım bu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.antiksirlar.com
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adsense b,tmez ama Türkiyede ilgisi azalıyor olabilir. Haber siteleri bile Facebook takılıyor artık. Facebook reklam bazında Google'dan çok daha önde bence. Çünkü hedef kitleye daha rahat ulaşabiliyorsun. Reklamını göstermek istediğin kişinin site site gezmesine gerek yok. arama yapmasına gerek yok, hiçbir şeye gerek yok. Adamın Facebook'a girmesi yeterli. Ankara'da yaşayan,üniversite öğrencisi, bekar, 20-25 yaş arası dedinmi ne kadar varsa bulup gösteriyor reklamını. Daha güzeli olamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Reklamlar eriyor derken şu şekilde açıklayalım gece 00'dan sonra adwords te günlük limitler sıfırlandığı için tbm'si yüksek olan reklamlar görüntülenmeye başlıyor. Fakat saat ilerledikçe bu reklamlar evet tükeniyor çünkü günlük limitleri saat 14:00-15:00'a kadar doluyor. Geriye çöp reklamlar kalıyor. Bu saatlerden sonra TBM'lerin ve tıklanma oranlarının hitinize ters olarak düştüğünü görürsünüz. Öğleye kadar BGBG diyelim 5,65 TL iken bunun gece 00'dan önce 2.00-3.00 arasına kadar gerilediğini görürsünüz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Pazarlama
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google adsense senin aradığın içeriklere, merak ettiğin konulara göre reklam yayınlıyor. Yani sen bir reklam gördüğünde tüm webde aynı sayfada aynı reklamı göstermiyor, farklı kullanıcı ilgi alanına bağlı olarak farklı bir reklam görüyor. Bunun nedeni eğer kendi açtığın bir siteden reklamları takip ediyorsan henüz çok fazla kullanıcı çekemediğin için google reklam verenlerini kollamak için reklam döngüsünü kapatıp kendi reklamlarını yayına veriyordur.