-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar
google etiketleri indexlemiyor ortalama bir içerikten 10 adet link oluşması gerekiyor ancak google amca sadece example.com/abcdefg.html olarak sayfaları indexliyor.
Googlenin istediği gibi seoya uygun hale getirdiğimi düşünüyorum tabi çok iyi olmasada..
2 yaşında domain ve 2 yıldır açık ilk başlarda film ekledim baya bi sonra 1 sene kadar ara verdim yaklaşık 1 aydır sürekli hergün içerik giriyorum ama hala aynı sizce birazdaha sabretmelimiyim?? yada benim göremediğim bi hatayı siz görebildiniz mi gördüyseniz nedir?
cinemafilmizle.com
paylaşırsanız sevinirim..
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Normalde yazıdan önce etiketler indexleniyor çoğu zaman ama sizde durum tam tersi, ayarlarınızda yada kullandığınız seo eklentilerde bir durum olabilir.
Fakat fikrimi sorarsan böyle olması çok çok daha iyi, çünki google özellile belirtiyor çoğu makalesinde aynı içeriğe çıkan farklı bağlantılardan sakının diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ama etiketlerin indexlenmesi ziyaretci sayısının artışı için gerçekten önemli çünkü bir başlıkta yazılacak kelime sayısı fazla değildir..
1000lerce insan googleye girip farklı şekillerde arama yapıyor etiketler sayesinde onları yakalama imkanı bulabiliyoruz.. bazıları oyuncu ismi yazıyor bazıları sevdiği yönetmenin filmlerini izlemek için ona göre kelime aratıyor..
Ek Olarak: Güncell yokmu bilgili bir arkadaş..