-
-
Yaş/Cinsiyet
28 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogumu önceden de takip eden arkadaşlar bilir, çok tema değiştiriyorum. Ama blogumun özünü tam anlamıyla yansıtan bir tema bulamadım henüz. Temanın 2 sütun olmasını istiyorum, (tercihen) sidebar sağda olsun. Sizin wordpress tema önerileriniz nelerdir?
Şimdiden teşekkürler...
Khaaos
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı Dusunce Nedense Bendede Var.Ama Son Halı Bu Oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BiNot'u biliyorum, ama çok soluk gibi geliyo bana. Sorbize gibi hem Türkçe hem yabancı kaynakları çok araştırdım ama kendime göre bir şey bulamıyorum. Kendime özel tema mı yaptırsam Cenk Akyıldız'a :D
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Valla sana kalmış Mert :) Ama tema yaptırmadan önce biraz daha araştır derim. Elbette senin tarzına uygun bir tema bulursun.
Kmlhtpgl
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 /
-
Meslek
Öğrenci.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende şuan BiDüşün temasını yapacağım, çok hoşuma gitti :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
Primary school teacher
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
birebir tam istediğin gibi tema bulmak zor eğer çabuk sıkılan biri değilsen hazır yaptır derim yada tema üzerinde istediğin tarzda bir değişikliğe git ben çabuk sıkılan birisi olduğum için sıfırdan bir tema yapmak yerine neredeyse her ay yeni bir temayı baştan aşağıya kadar editleyip kullanıyorum harddiskim tam bir editlenmiş wordpress teması çöplüğüne döndü ayrıca sanırım özgün bir tema kullanmanın yararlarını sana saymama gerek yok bunları zaten biliyorsundur.
Şöyle bir şeyde var internette hazır yapmanı gerektirmeyecek kadar harika wordpress temaları var bunu da göz ardı etme