-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çoğu sitede vk videoları açılmıyor site engel mi yemiş yoksa yeni sistemi gelmiş bilmiyom ama videolar açılmıyor this site is blocked by vk. com filan yazıyor, ancak vk.com üyeliği olan vk.com giriş yaptıktan sonra sitelerdeki videoları izleyebiliyor, ama diğerlerine açılmıyor, ne yapılmalı herkesi vk.com a üye edemezsin ki. bir çözüm yolu olması lazım, çözebilen arkadaş varmı. teşekkür ederim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
bu olay sadece adul-t videolarda olur diğer normal videolarda olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
peki çözüm yolu nedir. herkesi vk.com giriş mi yapılması lazım izlenebilmesi için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aslında şöyle bir durum var biz de bugün farkettik adult videolarda "this video blocked by VK for ... ****ograhie" şeklinde bir hata veriyor (tam olarak hatırlayamadım) diğer bazı noral içerikli (film vb) videolarda ise "this video blocked" tarzında bir uyarı var. bugün bu uyarıdan dolayı sitemizdeki 12 sinemayı değiştirmek zorunda kaldık. Ve bildiğim kadarıyla unun bir çözümü yok
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba, bunun için size çözüm sağlıyabilirim detaylar için pm atabilirsiniz veya skype adresimi ekliyebilirsiniz
live:ceexe
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
film videolarında da da sürekli film izlerim inanın mail.ru sitesi aradım hep. kullanıcıları üye olmak caydırıyor. En sonunda bulamayınca fake hesapla üye oldum. Herkes bunu ypmaz ama