-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Moda bloggerlarına yazı yazdırmak aslında çok güzel bir reklam fakat arkadaşında dediği gibi çok para istiyor o kızlar. Moda bloğu işindede haydi ben birkaç adet blog açayım yazayım makale satın alayım diyince olmuyor. Kanlı canlı kızların gelip kendi yazıp kendi fotolarını çekip koyması gerekiyor o şekilde fanları takipcileri oluyo. Ne yazıkki bu tipitiplerde çok para istiyor. Zamanında çoğu ile görüşmüştüm...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bende siteme dediğiniz şekilde blog açtım. Sitemin sonu şuan hüsran. Kapattım hatta:) Ben çok bilgili değilim, sadece facebook'a verdiğim reklamlar ve instagram sayfaları yetişmedi malesef. Ayakkabı ve çanta sitem vardı. Fiyatlar biraz yüksekti sanırım benim ürünlerin problemi o idi. Size başarılar, umarım iyi yerlere gelirsiniz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Facebook'da hedefleme mükemmel paranın heba olduğunu pek düşünmüyorum orada tam hedef kitleye ulaşabiliyorsunuz. Reklam ücretleride fena değil ucuz sayılabilir. Günlük min15-20TL fb reklama ayırırsanız gayet sağlıklı olacaktır. Aynı zamanda instagram hesabı biraz uğraş gerektirsede ücretsiz en azından ve bayağı müşteri yönlendiriyor. Satmayı düşündüğünüz ürünler nedir acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
pazarlama uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** U**
-