lostyazilim
tr.link

Facebook Sayfayı Siteye Yönlendirmek

6 Mesajlar 7.727 Okunma
lstbozum
tr.link

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar... geçenlerde rastlamıştım şimdi aklıma geldi google aradım amcacım yardımcı olamadı... geçenlerde bi arkadaşım bi sayfa begenmiş gördüm profilinde tıkladım tak bi siteye yönlendi ben sayfayı hiç görmedim bile.. böyle bişey nasıl yapılabiliniyor konuyla bilgisi olan varmı acaba

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
reklam

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Burada yapılan olay sayfayı siteye yönlendirme değil.
Sitedeki herhangi bir yazıyı ya da başlığı beğenince, profilinde çıkıyor Facebook'ta. Haliyle ona tıklayınca sitedeki başlık / yazıya yönleniyor :)

Yani özetlemek gerekirse,
Arkadaşınız sitede herhangi bir yazıyı beğenmiş olabilir ya da site sahibi sitesinde ana sayfasına beğen butonu koymuş olabilir.

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
hmm aslında dediklerinde kısmen haklısın peki nasıl?

easy link diye bir uygulama var adından emin değilm bakarım. uygulamayı sayfana ekliyorsun daha sonra o uygulama ayarlarından sitenin linkini kayıt ediyorsun..

ve tab şeklinde ekliyorsun sol tarafa profilin altına... Eğer dikkat çekici bir yazı yazarsan sayfana girenler tıkladıklarında sitene yönlenirler..

Eğer Sayfa ayarlarından ana açılış sekmesini o sekme yaparsan facebook'ta bi şekilde sayfna giren kişiler direk facebooktan çıkıp senin sitene yönelir ama bu defa da sayfanı beğenmez tabi:))

örnek için bu adresten bakabilirsin.

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

NeoEkonomi adlı üyeden alıntı

hmm aslında dediklerinde kısmen haklısın peki nasıl?

easy link diye bir uygulama var adından emin değilm bakarım. uygulamayı sayfana ekliyorsun daha sonra o uygulama ayarlarından sitenin linkini kayıt ediyorsun..

ve tab şeklinde ekliyorsun sol tarafa profilin altına... Eğer dikkat çekici bir yazı yazarsan sayfana girenler tıkladıklarında sitene yönlenirler..

Eğer Sayfa ayarlarından ana açılış sekmesini o sekme yaparsan facebook'ta bi şekilde sayfna giren kişiler direk facebooktan çıkıp senin sitene yönelir ama bu defa da sayfanı beğenmez tabi:))

örnek için bu adresten bakabilirsin.

evet benim dedigimde bu tarz bişey ama burda yine 1-2 saniye bekledi benim dedigim begene tıklayamayacak kadar hızlıydı diye hatırlıyorum... ekonomist bu dahada hızlı aktarılabilinirmi

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
wmaraci

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
tamam sayfanı ilk görenler ve beyenmeyenler direk yönlenecek ama 1-2 saniye az bile bence :)) sonçta url yönlendirme yani google'da bile sitelere 1-2 snye giriyorr bu siten ve internet hızınla da alakalıdır die düşünüom

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

NeoEkonomi adlı üyeden alıntı

tamam sayfanı ilk görenler ve beyenmeyenler direk yönlenecek ama 1-2 saniye az bile bence :)) sonçta url yönlendirme yani google'da bile sitelere 1-2 snye giriyorr bu siten ve internet hızınla da alakalıdır die düşünüom

evet haklısın gerçi.. ben bi sigara icip geleyim sonra bi iletisime geçelim kardesim seninle:)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al