-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
memo4 adlı üyeden alıntı
dün açmıştım 2 konu yanlış yere açtığımdan birisini silmelerini söyledim ama iki konuyuda silmişler wm aracına sorabilirsiniz
Yok hocam. Sizinle alakası yok durumun, o yüzden çalışmayı önceden yaptıran arkadaşların, daha önce çalıştık diye belirtmeleri daha doğru olur düşüncesindeyim. Zaten üstte ki yorumu okusanız, Arkadaşa Postunu editlemesini önerdim. Size Lafım yok. insanlara faydanız oldukça Hayırlı işler demekten başka birşey payıma düşmez
Ek Olarak:
ibo71 adlı üyeden alıntı
Merhaba kendisi dün gece böyle bir konu açmıştı konu silinmiş yanlış başlık yada yanlış yere açıldığı için bende referans olarak kabul ederseniz benim siteyi inceleyebilirsiniz demiştim kendisini tanımam ama yaptığı işi söyledim ben kimseyi yanıltmam bu tür hareketlerde de bulunmam o dünkü konuyu mod arkadaşlardan rica edeceğim göstermek için.
Hocam aynı cevap sizin içinde gecerli
http://wmaraci.com/forum/1177914-mesaj12.html
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Gizemli bir şekilde %90a varan hız tespit ve iyileştirmesi hakkında yapılan işlemlerinizi ögrenmek isterim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle hayırlı işler imzanızdaki site sizin ise onu hızlandırıp örnek olarak verebilirsiniz
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
memo4 adlı üyeden alıntı
[QUOTE=ismailweb;1177989]öncelikle hayırlı işler imzanızdaki site sizin ise onu hızlandırıp örnek olarak verebilirsiniz
Kodlama bilginizi ne kadar ama bilmiyorum JavaScript ve CSS temada kullanılmak zorunda google kaldır desede site hızına ordan bakmanız yanlış o sadece hataları gösterir, temanın tasarımında içeren kodları kaldırırsam temanın bir anlamı kalmaz ama örnek olsun diye başka bir tema hız uyguladık bu sitede şuanda1 sn açılıyor yeterli değil mi, bana bunlarla gelmeseniz
kardeşim sana hızlandırma görüntüsü
SİTEDE 22 EKLENTİ KULLANILIYOR
WM ARACI HIZ GÖRÜRÜNTÜSÜ
teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !