Merhaba arkadaşlar,
Sitemde bir konu vardı onu burada sizinle paylaşmak istedim.
Daha önce yabancı sitelerden toparladığım Ücretsiz Wordpress temalarını sizlerle paylaşıyorum.
Not : Yeteri kadar vaktim olmadığı için tek tek uğraşamayacağım dan dolayı 5-6 örnek ekliyor ve kalanı için siteme davet ediyorum :o .
Revera
Revera Bootstrap 3 çerçeveye dayalı ücretsiz bir prim wordpress tema. Bu paketlenmiş tüm önyükleme iyilik ile bir duyarlı wordpress teması. Tema WordPress 3.6 hazır.
Demo Canlı İndir
BlackRiders WordPress Tema
WordPress için Siyah Rider Tema basit ve logolar, intro metinler ve arka plan gibi Tema Seçenekleri Paneli tarafından tweaked olabilir özelleştirme seçenekleri çok güzel. Siyah Rider Tema beş widgetized alanları (altbilgi kenar çubuğunda iki, üç) ve özellikli görüntüleri (Mesajları ve sayfalar için galeri mesajları ve özel başlık görüntüler için küçük) destekler.
Demo Canlı İndir
WP opulus
WP opulus modern, son derece özelleştirilebilir ve duyarlı (mobil-dostu) HTML5 ve sitenin renkleri, frontpage düzeni, başlıkları, sayfa şablonları, yazı tipleri, ve çok daha fazlası değiştirmenize olanak sağlar CSS3 WordPress teması!
Demo Canlı İndir
Sinapp
Bu mobil uygulamalar geliştirmek için güçlü bir online web varlığı korumak için çok önemlidir. Sinapp WordPress tema size bu konuda yardımcı olacaktır, kendi uygulamaları teşvik etmek amacıyla ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Demo Canlı İndir
Çok Amaçlı – Duyarlı WordPress Tema
Çok amaçlı 100% Duyarlı, Son derece özelleştirilebilir, Sınırsız renk düzenleri ve SEO Dostu kurumsal blog gibi web sitesinin herhangi bir türü için uygun olacaktır Twitter Bootstrap kullanarak Tema,, e-ticaret, kişisel ya da başka bir türüdür. Bu tema cihazlar her türlü ile web sitenize adapte yapacak olan.
Demo Canlı İndir
Kaynak : Ücretsiz Wordpress Temaları