-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
themeforest'ten bir tema satın alacağım. proje tamamlanana kadar abc. com'da yer alacak, site tamamlanınca xyz. com'a aktarılacak.
1) ücretli temalarda böyle bir aktarım yapılabiliyor mu?
2) eğer google iki siteyi de (yapım aşamasında bilgiler xyz'den çekilecek) indexlerse kopya site diye sonlara atar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ilk sitenin arama motorlarına indexlemesine kapatabilirsiniz.
Yanlış bilmiyorsam themeforest temalarinda tema alan adına lisanslamiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Themeforest'dan aldığın temalar için sana bu temayı hangi adreste kullanacaksın? şeklinde bir soru sormuyor. Yani sen kend üye panelinden dosyalarını indirip istediğin alan adına kurabilirsin. (1 Adet). 2. soruna gelince yapım aşamasındayken robots.txt kullanarak google indexine izin vermezsin. Proje Beta aşamasından çıktıktan sonra istediğin alan adında yayınlarsın. Başkalarının da fikirlerini alalım bu konuda ama google'ın sonlara atacağını pek sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
1-) Yapabilirsiniz tabi. ThemeForest'ten alınan temaların domaine lisansı gibi bir şey söz konusu değil. Aktarım yaparken de ücretli temaların çoğunda ayarları export edebileceğiniz bir yer var. Oradan export edip yeni siteye geçince ayarları import edebilirsiniz.
2-) WordPress'i kurarken arama motorlarının siteyi indexlememesini sağlayabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alan adına lisanslanan temalarda ben diyelim sitemi alan adını değiştircem ozaman nasıl bir yol izlemek gerekli tekrar tekrar tema mı alıcaz acaba ne yapıcaz işte burda varezmi devreye gircek
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
alan adına lisanslanan temaları tek domainde kullanabilirsin yanlış hatırlamıyorsam ama theme forest'te böyle bir uygulama yok diye biliyorum bende simplemag temasını aldım ama bana domain felan sormadı yani...
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam en basitinden bu kadar uğraşmaya gerek yok localhostta deneyin bende öyle yaptım şuan süper hale geldi yani.Sizde öyle yapın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mcayapim adlı üyeden alıntı
alan adına lisanslanan temaları tek domainde kullanabilirsin yanlış hatırlamıyorsam ama theme forest'te böyle bir uygulama yok diye biliyorum bende simplemag temasını aldım ama bana domain felan sormadı yani...
safir temadan almıştım ben az önce sahibine sordum malesef dedi of
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme