lostyazilim
tr.link

Oyun İnceleme

5 Mesajlar 780 Okunma
acebozum
tr.link

sefolee sefolee www.GamerTr.com Telefon Onaysız
  • Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Hobi amaçlı yaptığımız site. Tasarım üzerinde pek uğraş verilmedi. Hazır tema üzerinden gidildi. Ana fikir mizahi bir dille oyun incelemelerini sitemizde paylaşmak. Hafif argo da serbest. Özel bir başarı beklentimiz yok. Eğlenelim eğlendirelim yeter. Her fırsatta içerik ekleyeceğiz.

Ancak tabi ki profesyonel arkadaşların yorumları bizim için önemli.

www.oyunokuzu.com

İnceleyip yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Ek Olarak: Yorum ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Sizin isteklerinize göre site içeriklerine yön verebiliriz. Eti sizin kemiği bizim. :)

wmaraci
reklam

salihkuru salihkuru WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Jeoloji Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Gezdim. Bol bol okudum. Çok ta keyif aldım. Elinize sağlık. inşallah devamı nı da getirirsiniz. Yılmadan sabırla emek verirseniz çok güzel yerlere gelebilecek bir proje bence. Esprilerde gayet yerinde ve güzel. Argoyu tadında bırakmışsınız. Valla helal olsun :)
Çok beğendim.

Ek Olarak: Ufak bir nacizane tavsiyede bulunmak isterim. O an bölümünüz de screenshot lar la beraber caps lerde bulunuyor. Caps için ayrı bir bölüm yaparsanız çok daha iyi olur bence. Güncel olarak gayet hareketli bir konu çünkü.
Başarılar.

• Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkürler salihkuru. Peki sayfa dizaynı hakkında yorumunuz nedir? Temayı ve dizaynı komple güncelledik. Bu şekilde güzel midir? Bu konuda pek feedback alamadım diğer arkadaşlardan.

dragonwx dragonwx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 121 / 127
  • Ticaret 15, (%100)

sefolee adlı üyeden alıntı

Teşekkürler salihkuru. Peki sayfa dizaynı hakkında yorumunuz nedir? Temayı ve dizaynı komple güncelledik. Bu şekilde güzel midir? Bu konuda pek feedback alamadım diğer arkadaşlardan.

Hocam tema+içerik çok güzel ancak biraz geç açılıyor gibi geldi site optimizasyon yapmanızı tavsiye ederim.

İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

dragonwx adlı üyeden alıntı

Hocam tema+içerik çok güzel ancak biraz geç açılıyor gibi geldi site optimizasyon yapmanızı tavsiye ederim.

Site hızı ile alakalı bazı çalışmalar yaptık. Şimdi daha iyi. Ancak geliştirmeye devam edeceğiz. Teşekkür ediyorum yorumun için, önemli bir geri bildirim oldu bizim için.
Değerli yorumlarınızla geliştirmelere devam edeceğiz.
Bu arada küçük bir not ekleyeyim:
Sitemizin android uygulamasını yayına soktuk. Bizi takip etmek isteyen dostlar aşağıdaki link'ten indirebilirler.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wKomikOyunCaps

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al