lostyazilim
tr.link

yönlendirme hatası

5 Mesajlar 896 Okunma
lstbozum
tr.link

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
benim apk-indir.co alan adım vardı. bloggerden bi site açtım. godaddy panelden yönlendirme yaptım. ama yönlendirme www.apk-indir.co olarak çalışıyor. cname felan oraya www yazmak gerektiği için. acaba sorunu nasıl çözebilirim. bloggerda apk-indir.co ı www.apk-indir.co yönlendir seçeneği var ama çalışmıyor.

wmaraci
reklam

eryilmazz eryilmazz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 80 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
bu genel bir sorun imzamdaki sitede godaddy den godaddy den alındığı için bu sorun mevcut..
domainizi başka bir firmaya transfer ederseniz sorun kalmaz kolay gelsin.

alpmusti alpmusti www.alpmusti.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 8 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle , yayıncılık başlığı altında asdasfas.com öğesini www.asdasfas.com kısmını aktif ettiğizi varsayarak bu mesajı yazıyorum eğer bu seçeneği işaretlemediyseniz , işaretleyin. Bu , size çözümde yardımcı olacaktır. Ayrıca godaddy panelinden yönlendirmeleri ayarlarken dns yönet kısmından , host bölümüne @ 74.125.43.121 bilgisini de eklemenizi şiddetle tavsiye ederim. Başka bir husus da tüm alan adlarım -> alan adını yönlendir bölümünden de www.asdasfas.com olacak şekilde yönlendirin. Diğer kısımları da önceden sorunsuz yaptıysanız birkaç saat içinde düzelecektir. Eğer hala olmadıysa benimle iletişime geçebilirsiniz.

Kişisel Blogum -> www.alpmusti.com

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

alpmusti adlı üyeden alıntı

Öncelikle , yayıncılık başlığı altında asdasfas.com öğesini www.asdasfas.com kısmını aktif ettiğizi varsayarak bu mesajı yazıyorum eğer bu seçeneği işaretlemediyseniz , işaretleyin. Bu , size çözümde yardımcı olacaktır. Ayrıca godaddy panelinden yönlendirmeleri ayarlarken dns yönet kısmından , host bölümüne @ 74.125.43.121 bilgisini de eklemenizi şiddetle tavsiye ederim. Başka bir husus da tüm alan adlarım -> alan adını yönlendir bölümünden de www.asdasfas.com olacak şekilde yönlendirin. Diğer kısımları da önceden sorunsuz yaptıysanız birkaç saat içinde düzelecektir. Eğer hala olmadıysa benimle iletişime geçebilirsiniz.

bloggerda dediğinizgibi yapmıştım. godaddy de ise, internetten araştırdım ama tam net çözüm bulamadım.

wmaraci
wmaraci

alpmusti alpmusti www.alpmusti.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 8 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Yapmış olduğunuz ayarlamalarda bir yanlışlık göremiyorum. Alan adımı yönlendir işlemini de dediğim gibi yaptıysanız probleminizin çözülmesi gerekir. Ben kendi blogumda şahsen bu şekilde çözmüştüm. Yaptığımız değişiklerin internet dünyasına yansıması biraz zaman alabiliyor beklemekte de fayda var. Şimdilik bu kadar yardım edebileceğim.

Kişisel Blogum -> www.alpmusti.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al