TEK TIKLA 150'YE YAKIN FORUM TANITIMI SİZLERİ BEKLİYOR !

Arkadaşlar seocuların en büyük kaynağı forum tanıtımlarıdır bunu hepimiz biliriz. Forumlarda yaptıkları kaliteli tanıtımlarda anahtar kelimeleri linklendirerek sitelere backlink sağlarlar. Bu sayede google botları sitelerin değerlerini arttırır ve o kelimede yükselme şansı yakalarken organik hitde kazandırır.

Peki bu işi nasıl yaparlar ?

1 adet tanıtım yazısı hazırlayıp arşivlerindeki kaliteli forumlara gerekli bölümlere konu açarlar. tek tek copy paste ile 100 forum tanıtım nereden baksanız login olma ve ilgili yerleri doldurup konuyu gönderme açısından çok zaman alır ve büyük emek vardır.

Biz ne yapacağız ?

Şuan bir yazılımcı arkadaşın başlattığı bir olay üzerinde uğraşıyoruz ve demo aşamasını bitirmek üzereyiz. Profesyonel kodlamasına geçeceğiz.

Amacımız tanıtımını hazırladığımız bir makaleyi seçilen forumlara tek tıkla otomatik bir şekilde açmak. Siz başlatacaksınız o tamamlayacak.

Piyasada böyle programlar var , Fakat sadece mybb,bullettin,phpbb tarzı forumlara konu açıyor.. Yani bu tarzın dışındaki forumlara bağlanamıyor..

Bizim yaptığımız proje forum ayırt etmeksizin frmtr sinden tutun donanımhaberine kadar hepsine otomatik konu açacak.

Bu olayda warez veya yasadışı hiç bir kodlama ve yöntem kullanmıyacağız.

Amacımız seoculara zaman kazandırmak ve tanıtım yazılarına ağırlık vermelerini sağlamak olacak. Makalesini hazırlayacak

tek tıkla yaklaşık 150-250 adet foruma kadar konusunu açabilecek..


Projemizi bitirdiğimizde ilk satışını "WMARACI" da paylaşacağız.

Fiyat : Fiyat konusunda sizin görüşleriniz bekliyorum. Emek büyük ama herkezin alabileceği bir tarzda fiyat biçmek istiyoruz. Tamamen lisanslayacağız ve setup özelliği olacak. Bir seri numarasıyla 1 kişi kullanabilecek.


Görüşlerinizi bekliyorum saygılar.