DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar yıllardır onlinewebstats adlı sayacı kullanmaktayım başkasına bir türlü alışamadım şu google ın yeni politikasımıdır nedir adam siteme girmiş girdiği konu tamamda googleden ne yazmış göremiyorum buda beni deli ediyor kim siteme nerden geliyor ne yazmış ne aramış görmek bana yarar sağlıyor google analistik haric bunun bi yolu yordamı yöntemi yokmu ya ? sadece geldiği kelime değil gelen ziyaretci hangi kelimeyi arayıp google kacıncı sayfadan siteye gelip hangi sayfamı ziyaret etmiş görmek istiyorum :S
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Analytics'de de görülmüyor artık bu. Hangi kelime yerine hangi sayfaya geldiği görülebiliyor sadece.
Ustadu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo-Adsense Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
web master tools tan hangi anahtar kelimelerde sayfaların gözükmüş kaç kere tıklanmış google da sıralaması ne durumda hepsini görebilirsin.Deli olmana gerek yok :)
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google Analytics kullanmıyormusun? O gayet detaylı gösteriyor öyleki nerden geldiğini hangi sayfaya geldiğini hangi kelime ile geldiğini ve hata cinsiyet ,yaş aralığı daha bir sürü şey.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Metrika yandex gösteriyor
sadrazam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
wordpress ise counterize eklentisi kurun yardımcı olacaktır.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben analistikte göremiyorum
Üstad adlı üyeden alıntı
web master tools tan hangi anahtar kelimelerde sayfaların gözükmüş kaç kere tıklanmış google da sıralaması ne durumda hepsini görebilirsin.Deli olmana gerek yok :)
ben neden göremiyorum ? yeni aldım ama
cihaneken adlı üyeden alıntı
Google Analytics kullanmıyormusun? O gayet detaylı gösteriyor öyleki nerden geldiğini hangi sayfaya geldiğini hangi kelime ile geldiğini ve hata cinsiyet ,yaş aralığı daha bir sürü şey.
evet ama yeni yaptım henüz göremedim
hayır göstermiyor ben mi göremiyorum
bilgive adlı üyeden alıntı
Yandex aramalarını gösteriyor ama 100 Google aramasından belki bir ya da ikisini, eğer Webvisor açarsanız bunda da hangi sayfada ne kadar kaldığını görüyorsunuz. Bu nedenle yine en iyi çözüm Google Webmaster tools.
cildirmamak elde degil
wp kullanmıyorum ben bloggerciyim
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.