-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Merhaba arkadaşlar,
Ben grafik tasarımla uğraşan bir kardeşinizim. Yeterli düzeyde html & css bilgim de var. Azıcık da PHP. Ama bilgisayarın başında sürekli boş boş duruyorum. Yapacak iş arıyorum ama bulamıyorum. Bir mobile merak salıyorum bir uygulama tasarlayayım diyorum, tasarlasam nolacak kodlayamayacağım diyerek bırakıyorum. Bazen bir site açmata karar verip tema çizmeye başlıyorum bu seferde SEO vs den anlamadığım için vazgeçiyorum. 3D'ye de merak saldım, bilgisayarım yetmedi, yettiği yerde de kaynak bulamadım onu da öyle bıraktım. Sizin anlayacağınız artık vazgeçip durmak yerine bir şeyler yapmak istiyorum. Bu yüzden de sizden yardımı istiyorum, illaki aynı duruma düşenler, düşmüş olanlar vardır. Yardımlarınızı dört gözle bekliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
haythuyt reklam ajansı "iş at" adı altında iş topluyor. kendine referans sağlayabilirsin ama paylaşma kriterleri çok yüksek bilgin olsun.
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Bak Güzel Kardeşim daha 15 yaşındasın, bir site aç, SEO ya takılı kalma, SEO dan anlamaman site açmana engel değil, yazılar gir konular gir, sevdiğin bilgileri paylaş, siteni geliştirmek için çabala, mesela senin yaşındakiler oyun çarı kasmak için yıllarını verirler, sende site kas, Mutlaka senin de yapabileceğin bişi vardır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bahsettiğin bilgilerde yeterli seviyede olduğuna göre o bilgilerle alakalı bir site açabilirsin.
Avantajın içerik konusunda sıkıntı yaşamaman olacaktır. Seo konusuna gelince temel seo kurallarını uygulaman bile seni belli yerlere çıkaracaktır. Takipçilerine logo banner konusunda ücretsiz hizmet sağlarsan ve tasarımsal konularda tema vs çalışma yapıp çekilişler yaparsan okuyucularına etkinlik düzenlersen başarıyı elde edebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Şu an geleceği en parlak iş mobil uygulamalarda. Eğer bilgine güveniyorsan birkaç ciddi firmaya ucuza ya da referans amaçlı mobil uygulama geliştir. Eğer yeteneğin ve estetik görüşün iyiyse çok kısa zamanda kazanılabilecek en iyi parayı kazanırsın. Ben şahsen bahsettiğin alanlardan birine yoğunlaşacak olsam kesinlikle uygulama geliştiriciliği üzerine giderdim. Ha ruhunda tembellik varsa o ayrı. Onnun yetenekle bir alakası yok. Hayat boyu o mu bu mu derken üç kuruşa tamah eder durursun öyleyse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende 15 Yaşındayım ve bu işlere 1.5 sene önce bir blog açarak ilk adımımı attım. Daha sonra Grafik-Web Tasarıma merak saldım ve kendimi ilerlettim. Css-Html Öğrendim. Animasyon'a da başladım. Hiçbir zaman pes etmedim. Eleştirileri dikkate aldım. You Tube üzerinden de para kazanmaya başladım ve devamını getiriyorum. Ne olursa olsun pes etme bir işe başladıysan ilerle, kendini geliştir... Başarılar dilerim... :)
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
xrople
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunlar çoğu kişide olağan şeyler dediğin gibi, tavsiyem ileride işine yarayacak olan KODLAMA öğrenmen herhangi bir dil olabilir , PHP ile temel atıp Java , C++ gibi programları öğrenebilirsin hem uygulama geliştimene yardımcı olur hemde mantığını çalıştırır.Ve bunlara bu yaşta başlarsan şanslı olursun çünkü çok fazla TÜRKÇE kaynak var.PHP kodlama öğrenmek için ibrahim cevrük'e bakabilirsin.Ayrıca azıcık ondan azıcık bundan deme , tamamen olmasada bir dalda ilerleme kaydet çünkü günü gelince o sana lazım olacak ve şunu unutma bu işlerle uğraştığın için herkes sana bilgisayarcı gözüyle bakacak her sorununu google yerine sana soracak bunlara zaten alışıksındır , biraz bilgisayardaki olası hatalara bak arkadaşlarına yardım edebil. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bilgisayarın fişini çek dışarıdaki hayata bir göz at. Kafandaki onlarca düşünce kaybolduğunda bir proje ile pc başında bulursun kendini.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Bölüm Öğ
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Logo , arayüz , site temaları felan geliştirebilirsin.
Bende thugraphic diye alan adı aldım.Aldıktan sonra ne yapıcam diye kaldım ortada.
Site tema , logo , kapak fotoğrafı vb. tasarımlar yapıcam.
Siteyi henüz hiç kullanmadım istersen beraber geliştirebiliriz.