lostyazilim
tr.link

Kayıtlı Kullanıcılardan Bazı Menü Elemanlarını Gizlemek Münkün mü?

5 Mesajlar 1.530 Okunma
lstbozum
tr.link

emlcvdv emlcvdv WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar. Benim bir sitem var ve isteyen herkes yazar olabiliyor. Üst menüsünde 'İçerik Ekle' diye bir menü var. Mouse ile üzerine gelindiğinde 'Kayıt Ol' ve 'Giriş Yap' seçenekleri çıkıyor. Benim isteğim ise şu: Kullanıcı giriş yaparsa, o andan itibaren 'İçerik Ekle' menüsünün alt elemanları olan 'Kayıt Ol' ve 'Giriş Yap' seçenekleri artık o kullanıcıya görünmesin. Bunu yapmak mümkün mü?

wmaraci
reklam

sezaiacima sezaiacima WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Çağrı merkezi
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 508
  • Beğeniler 33 / 58
  • Ticaret 1, (%100)
https://wordpress.org/plugins/user-role-editor/ Buyrun kardeşim

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

Hocam bu eklentide öyle bir özellik göremedim. Kullanıcı rollerini düzenleyen başka bir eklenti kullanıyorum ve istediğim şey benim kullandığım eklentide olmadığı gibi senin önerdiğin eklentide de yok. Eğer işimi eklentiyle göreceksem, o eklentinin, hangi üst menü elemanını hangi kullanıcı seviyesindeki kişilerin göreceğini ayarlayabilmesi lazım. Önerdiğin eklentinin böyle bir özelliği varsa, nasıl yapıldığını anlatırsan sevinirim. Ben öyle bir özellik göremedim maalesef. Ama cevabın için teşekkür ederim yine de.

sezaiacima sezaiacima WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Çağrı merkezi
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 508
  • Beğeniler 33 / 58
  • Ticaret 1, (%100)

emlcvdv adlı üyeden alıntı

Hocam bu eklentide öyle bir özellik göremedim. Kullanıcı rollerini düzenleyen başka bir eklenti kullanıyorum ve istediğim şey benim kullandığım eklentide olmadığı gibi senin önerdiğin eklentide de yok. Eğer işimi eklentiyle göreceksem, o eklentinin, hangi üst menü elemanını hangi kullanıcı seviyesindeki kişilerin göreceğini ayarlayabilmesi lazım. Önerdiğin eklentinin böyle bir özelliği varsa, nasıl yapıldığını anlatırsan sevinirim. Ben öyle bir özellik göremedim maalesef. Ama cevabın için teşekkür ederim yine de.

Web sitemde bir problem var. O problem giderilsin kendi web sitem üzerinden sana göstereyim dostum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

sezaiacima adlı üyeden alıntı

Web sitemde bir problem var. O problem giderilsin kendi web sitem üzerinden sana göstereyim dostum.

Çok çok teşekkür ederim. Bekleyeceğim mesajını...

Ek Olarak:

emlcvdv adlı üyeden alıntı

Çok çok teşekkür ederim. Bekleyeceğim mesajını...

Hocam şöyle bir eklenti buldum ve işe yarıyor. Benim gibi arayanlara faydalı olur diye paylaşıyorum.

Eklenti hakkında bilgi: Eklentiyi yükleyip, sonra Görünüm > Menüler kısmına girdiğinizde her menü elemanının içinde, login olanlara mı yoksa olmayanlara mı menüyü göstermek istediğinizin ayarını göreceksiniz.

Eklenti: https://wordpress.org/plugins/nav-menu-roles/

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al