lostyazilim
tr.link

E-Ticaret Sitesi İçin Önerileriniz

22 Mesajlar 3.234 Okunma
acebozum
tr.link

MustafaAsik MustafaAsik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 27 / 4
  • Ticaret 1, (%100)

vhisne adlı üyeden alıntı

Dropshipping tarzı çalışan tedarikciler bulabilirsiniz lakin kar marjınızda ona göre düşük olacaktır.

DropShip i inceledim.Destek ekibiyle vs görüşmelerim oldu.Fakat temalarını vs fazla beğenmedim.Ayrıca özelliklerinde biraz kısıtlama var.Kısıtlamasız paketide çok para istiyor :)

wmaraci
reklam

vhisne vhisne Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Seo Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** S**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 153 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

MustafaAsik adlı üyeden alıntı

DropShip i inceledim.Destek ekibiyle vs görüşmelerim oldu.Fakat temalarını vs fazla beğenmedim.Ayrıca özelliklerinde biraz kısıtlama var.Kısıtlamasız paketide çok para istiyor :)

Dropshipping bi çalışma tarzı adıdır hocam tedarikcinize faturanızı fax çekersiniz onlarda sizin adınıza ürünü müşteriye kargolar
MustafaAsik

kişi bu mesajı beğendi.

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)
Türkiye çapında tedarikçiler mevcut. Size xml dosyaları vereceklerdir. Fakat tek kategori altında çalışmanızı tavsiye ederim. Veya alın size bir fikir;
Ucuz saat tedarik edin 2-3 liralık. Kendini göstersin ama. Şu dışarda 5-10 tlye satılanlar gibi aynı. Bedava saat adı altında bir proje oluşturun. Kargo şirketleriyle anlaşıp 3-5 tl gibi bir gönderim ücreti belirlemeye çalışın. Yalnız kargo şirketine kapıda ödeme 10 tl alınacak ve benim hesap numarama gönderilecek deyin.
Yani ne olmuş oldu?
2 tl saat, 4 tl gönderim ücreti etti 6. Siz kargodan 10 tl aldınız. Kâr 4 tl. Alıcı bu 10 tlyi sadece kargo ücreti verdi diye bilecek. Sizin kâr ettiğinizi bilmeyecek. Güzel bir reklam bütçesi, biraz tedarik. Tamamdır.

Ek Olarak: Türkiye çapında tedarikçiler mevcut. Size xml dosyaları vereceklerdir. Fakat tek kategori altında çalışmanızı tavsiye ederim. Veya alın size bir fikir;
Ucuz saat tedarik edin 2-3 liralık. Kendini göstersin ama. Şu dışarda 5-10 tlye satılanlar gibi aynı. Bedava saat adı altında bir proje oluşturun. Kargo şirketleriyle anlaşıp 3-5 tl gibi bir gönderim ücreti belirlemeye çalışın. Yalnız kargo şirketine kapıda ödeme 10 tl alınacak ve benim hesap numarama gönderilecek deyin.
Yani ne olmuş oldu?
2 tl saat, 4 tl gönderim ücreti etti 6. Siz kargodan 10 tl aldınız. Kâr 4 tl. Alıcı bu 10 tlyi sadece kargo ücreti verdi diye bilecek. Sizin kâr ettiğinizi bilmeyecek. Güzel bir reklam bütçesi, biraz tedarik. Tamamdır.
MustafaAsik

kişi bu mesajı beğendi.

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
platinmarket tavsiye etmiyorum adsense için bir reklam türünü desteklemiyor, ideasoft oldukça iyi fakat tasarımları berbat yeni özel bir tasarım yaptırırsanız şahane oluyor. bana kalırsa daha ilk deneyimizini free servisler woocommerce veya magento ile yapın $50 çok güzel temalar mevcut.
MustafaAsik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 27 / 4
  • Ticaret 1, (%100)

elegan adlı üyeden alıntı

platinmarket tavsiye etmiyorum adsense için bir reklam türünü desteklemiyor, ideasoft oldukça iyi fakat tasarımları berbat yeni özel bir tasarım yaptırırsanız şahane oluyor. bana kalırsa daha ilk deneyimizini free servisler woocommerce veya magento ile yapın $50 çok güzel temalar mevcut.

Hocam ücretsiz servisler çekimser gelmiyor.İdeasofta da baktım dediğiniz gibi temaları görünümü kötü.İdeasoftta temayı değiştirebiliyor muyuz kendimiz ?

YazilimciHoroz YazilimciHoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam bir çok müşterime özel eticaret yaptım bir çok müşteriye hazır paket aldım. Tek ve tek önerim : İDEASOFT.

Mesela bizim forumdaki neticaret adlı arkadaşı da kullandık, o arkadaşın sistemleri de çok iyi ama kendisini kötülemek gibi olmasın onlarda işini çok iyi yapıyor ama ben platin'i de denedim bilgi yide onuda denedim ama İDEASOFT vazgeçilmez benim için. Ben şuan alcak olsam kesinlikle İDEASOFT'u kullanırdım. piyasada tek İDEASOFT
MustafaAsik

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 27 / 4
  • Ticaret 1, (%100)

Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı

Hocam bir çok müşterime özel eticaret yaptım bir çok müşteriye hazır paket aldım. Tek ve tek önerim : İDEASOFT.

Mesela bizim forumdaki neticaret adlı arkadaşı da kullandık, o arkadaşın sistemleri de çok iyi ama kendisini kötülemek gibi olmasın onlarda işini çok iyi yapıyor ama ben platin'i de denedim bilgi yide onuda denedim ama İDEASOFT vazgeçilmez benim için. Ben şuan alcak olsam kesinlikle İDEASOFT'u kullanırdım. piyasada tek İDEASOFT

Anladım ideasoftu bu övgülerden sonra tekrar gözden geçirmem gerekecek :).
Teşekkürler güzel yorumunuzdan dolayı.

• Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)

Anladım ideasoftu bu övgülerden sonra tekrar gözden geçirmem gerekecek :).
Teşekkürler güzel yorumunuzdan dolayı.

ne demek hocam. Ben kendim yapacak mışım gibi düşündüm ve bunca parayı verdiğimi göz onüne serdim ki bütün firmaları denemiş olmamla birlikte bunca parayı boşa atmak yerine size paranın karşılığını verebilecek tek firmayı önerdim.

• Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 27 / 4
  • Ticaret 1, (%100)

Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı

ne demek hocam. Ben kendim yapacak mışım gibi düşündüm ve bunca parayı verdiğimi göz onüne serdim ki bütün firmaları denemiş olmamla birlikte bunca parayı boşa atmak yerine size paranın karşılığını verebilecek tek firmayı önerdim.

Platin in neyi kötü hocam.Nerede sıkıntı yaşamıştınız ?

• Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)

Platin in neyi kötü hocam.Nerede sıkıntı yaşamıştınız ?

http://satis.platinmarket.com/ mesela adamların sitesinde 6 7 ürün var ama bu halde bile yani normalinden standart performanstan hani biraz daha yavaş açılıyor hani yani benim müşterime almıştık, 300 200 üründen sonra 3 4 saniyeden önce açılmıyor bayağı bekliyorsunuz yani yaşadım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al