lostyazilim
tr.link

Sitem ne kadar eder?

18 Mesajlar 2.556 Okunma
lstbozum
tr.link

Top90da Top90da WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 43 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
Googlede bile farkediyodur belkide.. org her ziyaretçiye hitap etmeyebilir. Yani herkes bu işlerden anlıcak diye birşey yok bilgisayar ile arası pek iyi olmayanlar interneti sadece .comdan ibaret olduğunu sanıyor. Örneğin ülkemizde googleyi geçiş aracı olarak kullanıyolar. Atıyorum sitenin adı ozgurinceist.org olsun emin ol bahsettiğim kişiler direkt olarak bunu tarayıcının adres satırına %99.9 ozgurinceist.com olarak giricekler ve ulaşamıcaklar gerçi google burda devreye giriyor ona doğrusunun ozgurinceist.org olduğunu gösteriyor.. Yani demek istediğim doğrudan direkt olarak her kullanıcı siteye erişemeyebilir.
MustafaAsik

kişi bu mesajı beğendi.

$ Hit alan bir siteniz mi var dolar bazında para kazanın $

https://popcash.net/register/63254
wmaraci
reklam

UtkuCelik UtkuCelik Aman Aman Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

Top90da adlı üyeden alıntı

Domainin com değilde org yine ordan kaybediyosun.. Ancak yinede fena değil fan sitesiymiş.

Bütün sanatçıların .com net org alan adları dolu oluyor genelde. .org organizsyonları için kullanıyorlar bilet vs tarzı.

Sivaa Sivaa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** E**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 6 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
Diğerleri gibi düşünmüyorum.

indila kelimesi aylık olarak 823.000 defa aranıyor ve sizin 1. sayfada olmanız bir avantaj

yanlız indila kelimesini arayanların çoğu genelde müzik portallarına yada video sitelerine giriyor hal böyle oluncada sizin blogunuz altalarda kalıyor ve bir müzik video önizlemesi yok.

bu sitede : http://searchenginewatch.com/sew/how-to/2343365/10-video-seo-tips-that-can-truly-impact-your-rankings

6. örnekteki gibi sitenin video önizlemesini sağlayıp sitende youtube'den kaynak olarak alınan indila'nın bütün şarkılarını ve'de tüm instagram facebook twitter hesaplarını takip ederek foto galeriler oluşturursan kazanca kazanç demezsin.

bu arada satmanı önermem 823.000 Arama Hacmine sahip ve tık başına 76 Kuruş veriyor.

Adsense ile işe başla hemen bence ***'dan veya burdan siteni optimize edip adsenseye kabul ettirebilecek birini bul.

Haberomi.com

• Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

Sivaa adlı üyeden alıntı

Diğerleri gibi düşünmüyorum.

indila kelimesi aylık olarak 823.000 defa aranıyor ve sizin 1. sayfada olmanız bir avantaj

yanlız indila kelimesini arayanların çoğu genelde müzik portallarına yada video sitelerine giriyor hal böyle oluncada sizin blogunuz altalarda kalıyor ve bir müzik video önizlemesi yok.

bu sitede : http://searchenginewatch.com/sew/how-to/2343365/10-video-seo-tips-that-can-truly-impact-your-rankings

6. örnekteki gibi sitenin video önizlemesini sağlayıp sitende youtube'den kaynak olarak alınan indila'nın bütün şarkılarını ve'de tüm instagram facebook twitter hesaplarını takip ederek foto galeriler oluşturursan kazanca kazanç demezsin.

bu arada satmanı önermem 823.000 Arama Hacmine sahip ve tık başına 76 Kuruş veriyor.

Adsense ile işe başla hemen bence ***'dan veya burdan siteni optimize edip adsenseye kabul ettirebilecek birini bul.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Dediklerinizi düşüneceğim. Herkes değersiz deyince şaşırdım bende açıkçası.

wmaraci
wmaraci

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)
Google'a kimse indila yazmayacağı için 1. sayfada 1.sırada olması bilemiyorum bence önemli değil.

Selamunaleyküm.

• Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

gokenim adlı üyeden alıntı

Google'a kimse indila yazmayacağı için 1. sayfada 1.sırada olması bilemiyorum bence önemli değil.

Yukarıda arkadaşın yazdığını okursanız dediğinizin tersi bir durum olduğunu anlarsınız.

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

Utku Çelik adlı üyeden alıntı

Yukarıda arkadaşın yazdığını okursanız dediğinizin tersi bir durum olduğunu anlarsınız.

Yabancı şarkıcı mı? Takip etmiyorum yabancı şarkıcıları bilemicem. Ama adını ilk kez duyuyorum o kadar nette takılıyorum :)

Selamunaleyküm.

• Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

gokenim adlı üyeden alıntı

Yabancı şarkıcı mı? Takip etmiyorum yabancı şarkıcıları bilemicem. Ama adını ilk kez duyuyorum o kadar nette takılıyorum :)

Evet, Fransız bir şarkıcı.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al