Öğrenci koçu spesifik sorular sorarak öğrenciyi kendi içsel kaynaklarına yönelmesini ve neleri başarabileceğini keşfetmesini sağlar.
Kimi zamanlarda ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliriz fakat uygulamaya geçme aşamasında zorlanırız. Öğrenci koçluğu daha rahat bir şekilde harekete geçmek konusunda size destek olur.
Tam olarak hedeflerinize ne şekilde ulaşacağınızı bulmak, zaman planını yapmak,daha iyi odaklanma yoluyla içsel kaynaklarınıza ulaşmak için size doğru sorularla yol arkadaşlığı yapar.
Koç ve öğrenci arasındaki güven konusu son derece önemlidir. Öğrencinin arzulu ve çalışmaya hazır olması süreci kolaylaştırır ve başarılı bir sonuç elde etmemizi sağlar.

NLP ve Koçluk Teknikleriyle Koç etkin ve verimli bir performans sağlar.
Öğrenci Koçluğu ne sağlar?

Öğrenci kimliğine sahip durumdaki bireyin, okul hayatını ve yaşamının diğer alanlarını düzenlemesinde çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirir Öğrencinin, kendi iç dünyası içerisinde farkındalık düzeyini arttırır. Ders ve okul başarısını arttırmanın yanı sıra, hayat başarısının arttırılması ile ilgili de yardımcı olur, yön gösterir. Yeni ve farklı bakış açıları geliştirerek kendini daha iyi bir noktaya taşıması konusunda yardımcı olur.

Öğrenci Koçu, öğrenciye odaklanarak öğrenci ve aile ile birlikte öğrencinin başarma isteğini arttırıcı çalışmalar yapar. Çalışma programını oluşturur,çalışma ortamını düzenler, sorunlarıyla ilgilenir.

Öğrenci Koçu, öğrencinin hedeflere ulaşmasını destekler, öğrenme motivasyonunu arttırır, öğrencinin akademik çabalarını sonuca ulaştırmasını sağlarken,ihtiyaç duyduğu becerileri geliştirir. Öğrenci Koçu, öğrenciye odaklanarak öğrenci ve aile ile birlikte öğrencinin başarma isteğini arttırıcı çalışmalar yapar. Çalışma programını oluşturur, çalışma ortamını düzenler, sorunlarıyla ilgilenir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Detaylı Bilgi için
Saygın C & C İZMİR Karşıyaka
Adres :1732 Sokak No: 7 Şebnem Apt. K:1 D:1 Karşıyaka / İZMİR
Tel :+90(232) 368 61 62 - +90(532) 156 42 80
E-Posta : onder@sayginksk.com