HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir tane dogru düzgün sitesi olmayan bir dmoz editörü buraya gelmiş kafasına göre hava yapıyor.. Çokta tındı dmozda olmak filan..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Teknik Destek Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dmoz çoluk çocuğun elinde çöplük haline gelmiş kafasına göre ekleyen ekliyor, canı isterse onaylanıyor. Sen istediğin kadar başvur değişen birşey yok google da artık pek önemsemiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
teknomakale adlı üyeden alıntı
Dmoz çoluk çocuğun elinde çöplük haline gelmiş kafasına göre ekleyen ekliyor, canı isterse onaylanıyor. Sen istediğin kadar başvur değişen birşey yok google da artık pek önemsemiyor.
Yanılıyorsunuz Google hala site açıklamalarını dmozdan çekiyor.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
teknoimage adlı üyeden alıntı
ben öyle siteleri hiç eklemedim eklemem-de ciddiyeti olmayan hiç bir siteyi eklemiyorum
tabi bu benim görüşüm eyer dediğiniz gibi siteler varsa siteyi şikayet ederseniz 7 sat içinde çıkartılıyor
http://www.dmoz.org/docs/tr/guidelines/include.html#notinclude
Kriterlerde reklam yayınlama ile ilgili bir Madde bulamadım hocam. Kendi insiyatifinizi kullanıyor olabilirsiniz ama bence yanlış yapıyorsunuz (:
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Adama ne çok laf geldi ya. Yüzü varsa yazsın bakalım. 7 saatlik editör bozuntusu.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
7 saatlik derken (ing. 2 senedir Türkçede 1 Senelik Editörüm ) arkadaşlar boşta bir sürü kategori var sizi dmoz editörü olmaya davet ediyorum bu yazılanlara bakarsak hepiniz mükemmel editör olacaksınız lütfen editörlük başvurularınızı yapın hepsini aynı gün onaylanacaktır bu kadar bilgi birikim boşa gitmesin herkesin uzman olduğu bir konuda sektörde editörlük yapıp insanlara yol göstermesini istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DMOZ 'u haddinden fazla önemsedikleri için bu kadar göklere çıktı sanıyorum. Ben yıllar önce boşverdim DMOZ 'u. Kaydı olan arkadaşlarımında bir faydasını gördüğünü bugüne kadar görmedim (DMOZ 'da artık para döner. 3 5 koklatın anında onaylanın ille de olsun olsun diyorsanız).
Bumerang 'a gelince, arkadaşlar güzel bir temanız (Olağanüstü bir şey olmasına gerek yok), güzel bir yazım diliniz de varsa Platin olmanız çokta zor değil. Bir de son zamanlarda, sosyal ağ hesaplarınızı da bağlayabildiğiniz için sanıyorum onları da tabip ediyorlar. Bunları aktif kullanırsanız, Platin olmanız daha da kolaylaşır. Benim bir sitem bir de bloğum var platin olarak.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bumerang a direk başvurduğumda platin oldum. site veya blog işaretleyip bi kaç kere site türünü değiştirdim yine platin yaptılar. öyle çokta önem vererek başvuru yapmadım.