-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Hocam açtığınız konunun başlığı son derece yanlış. Neden derseniz Google durduk yere sizin sitenizi sanki size inatmış gibi düşürmüyor. Bu şunun gibidir. Sen kötü futbol oynarsın sorana hoca oynatmıyor dersin. Sizin sorununuza gelince de son üç ay içinde yaptığınız backlink alımlarının tahmini tarihlerini bize söyleyin. Siteye saldırı da yapılmış olabilir. Hatayı tam olarak anlamak için kısaca yaptığınız seo uygulamalarından da bahsetmeniz gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.mucahitguner.com
vhisne
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yanlış seo stratejileri nedeni ile ceza almış olabilir efendim. İletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.
ssyazilim
I'm retired from the NET!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Industry Engineering
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Aynısı benimde başıma geldi ama değişik bir şekilde geldi. örnek olarak "denizli yumurta" kelimesinde ilk 10daydım. bir günde kayboldu. Ama birşey farkettim "yumurta" kelimesinde ilk 100 de bile değilken 20. sıralara filan yükselmiş. Yani kelime bazlı değişim oluyor. Sizden kaynaklı değil rakipleriniz bastırmış :) Seoya devam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
eğitim
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
backlink hatası derken, footer hatası da olabilir diye düşünüyorum
Alpi1s
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
0,41 saniyede tez merkezi kelimesi hakkında 553.000 (bin) sonuç ile karşımıza çıkan google 10. sayfaya taşıması mantıklı olabilir :) O kadar site arasında google siteleri ayırmak için yenilikler çıkartıyor ssl (güvenlik), optimize ayarları ( kb ye bile dikkat ediliyor), Domain isimleri, özgün içerikler daha sayamadığımız bir çok şey var bizde de şöyle bir şey var eğer site 1. sıradaysa sıra bozulmasın diye ellemeyiz :) 1. sayfalarda sabit kalmanız çok zor :) umarım demek istediğimi ve mantığı anlamışsınızdır