-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba bu aralar her ne kadar para kazanılmıyor dense de amazon affiliate ' e merak sardım. 2-3 ürünü konu alan bir site açtım. Sizce amazon affiliate nasıl boş iş mi, gerçekten para kazananlar var mı bunu merak ediyorum daha önce ilgilenmiş olanlar cevaplarsa sevinirim ayrıca sitemi yorum yapmak isteyenlere pm atabilirim. teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
eğitimci, akademisyen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, üyelik süreci detaylı, fakat yönlendirmelerle zor değil.
Ben dijital ürünler ve müzik sayfalarına yönlendirme yaptım, 2 ay gibi bir sürede iyi bir hit aldı fakat bir tane bile download yok, zaten panelden de görebiliyorsun.
Geçen hafta bir mesaj geldi, üyelik pasifleştirildi diye, ama istediğiniz zaman yeniden aktif eleştirebilirsiniz deniyor. Gerekçe hiç satış olmaması. Doğaldır her şeyin sahtesinin, crack'inin anavatanında sen gel lisanslı mp3, yazılım, oyun, film satmaya kalk.
İngilizce bir siteniz varsa, yukarıda söylediklerini unutun, bir affiliate shop açın hemen, iyi kazandırıyor. Hazır temalar bile var, üyelik aktivasyonu ve API' yi aldıktan sonra istediğin kategoride binlerce ürünü tek tıkla listeleyebilirsin.
Bu arada ios veya android uygulamalar affiliate programı dışındaydı, eğer dahil olduysa ben bir kez daha denerim.
Kolaylıklar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Site içeriği hangi dilde hocam? Birde pm alabilir miyim siteyi?