Denedim hocam olmadı maalesef.
Ek Olarak: Yoğun ısrarlarım sonucunda ve üyeliğimi iptal etmek istediğimi belirttikten sonra hosting firması TW açıp verebilir misiniz ID ve Şifrenizi dedi. Ben de panel bilgileri ilettim. Pek umudum yok ama bakalım bekliyorum sonucu şimdi.
Ek Olarak: SON DURUM:
Arkadaşlar söze konu başlığını tekrarlayarak başlamak istiyorum "Böyle bir şey nasıl olur?"
Yoğun ısrarlarım sonucu hosting firması TeamViewer ile bilgisayarıma bağlanarak durumu test etti ve sorunun internet sağlayıcımdan kaynaklanıyor olabileceği belirtip onları aramamı söyledi. İnternet sağlayacımı aradım onlar da sorun bizden kaynaklanmıyor bilgisayar üreticinizi arayın dedi. Üretici firmayı aradım ve onlar da "hadi canım, bu durumun bizle ne alakası olur" dediler.
Sonuç: Bilgisayarımdan siteme erişemiyorum ama evimdeki eski bir bilgisayardan erişim var.
Ek olarak, farklı DNS numaralarıyla ve modemi kapa aç yaparak girmeyi denedim ama nafile.
Ben şimdi ne yapacağım. Aklıma hosting firmasını değiştirmekten başka birşey gelmiyor. Ama bu çözüm olur mu ki? İnsan hayret ediyor...