zack
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar google+'da yabancı bir hayran sayfam var. Sitemdeki yazıları bazen orada paylaşsam yararı olurmu. (eklediğim resimler felan 1 günde +100 felan oluyor)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neden olmasın ki? Yeni ziyaretçi demek, sayfanda dolaşım demek, gösterim sayısının artması demek vs vs. Hepsi yararına. Belki hemen çıkma oranını yükseltir tek dezavantaj o. Oda artık senin sitenin maharetine kalmış. Bir konudan diğer konuya geçebiliyorlarsa oda sorun olmaz.
www.hakancolak.com
Fear
♥ AdSense $$$
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim görüşüm herhangi bir etkisinin olmaması.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
etkisi vardır eğer kullanmasını bilirseniz benim sitem aramalarda 3 sayfada cıkıyor bazen ama aynı konu google + da attıgım için ordan geridöüş alıyor hitimin yarısından coğu ordan gelmekte rss ayarla oto at oraya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Son güncellemeler ile birlikte sosyal medyanın önemi fazlasıyla arttı sormanız bile hata, elinizde ne kadar sosyal medya hesabı var ise düzenli ve farklı başlıklarda olmak üzere manuel olarak paylaşım yapmanız her zaman için fayda sağlayacaktır. Arkadaşın dediği gibi hemen çıkma oranına olumsuz etki etmediği sürece sorun olmaz ki hiç hit gelmese bile paylaşım yapılması yine iyidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Özellikle test ettim bir müşterimin sitesinde. Sadece facebook, google+ ve youtube kullanarak 1. sayfaya çıkardım siteyi 3 ay gibi bir sürede. google'ın sahibi olduğu google+ ve youtube'un son derece önemli olduğunu düşünüyorum.