ByHawK adlı üyeden alıntı
c.tesi 5.30 dan sonra olabilir yada Pazar günü olabilir
Ek Olarak: Kimse gelmsede seninle tanışmak isterim :)
Pazar günü olarak düşündük daha rahat olur herkes için :)
Eyvallah hocam teşekkür ederim sağolun inşallah görüşme fırsatı buluruz.
Büyük ihtimalle Kızılay'da olur buluşma :) Herkes için en iyi ortak nokta orası kanaatindeyim.
Napacan fotolarımızı :D Gel işte buluşmaya tanışalım :p
Hocam banlanmışsınız ama belki forum dışından konuyu takip ediyorsanız diye yazıyorum sitem üzerinden benimle iletişime geçerseniz yada konuyu takip ederseniz buluşma yeri, tarihi ve saati hakkında bilgilendirme yapacağız.
Ankete destek verdik hocam :)
Buluşmamız büyük olasılıkla herhangi bir pazar günü Kızılay'da olacaktır. Bekleriz hocam :)
Allah nasip ederse evet :)
Keçiören herkesin buluşabileceği bir nokta değil hocam biz bu yüzden herkes açısından ulaşımın en rahat olduğu ortak noktayı Kızılay olarak belirledik :) Ve herhangi bir pazar gününe ayarlamaya çalışacağız.
Evet büyük olasılıkla Kızılay olacak :)
Yazmakta adlı üyeden alıntı
Kızılayda oturuyorum, daha kolay benim için :) kesin geliriz fark etmez Ankaranın her yerine Ankamall veya Panora olabilir.
Mutlaka bekliyoruz hocam :)
Estağfirullah abi her daim bekleriz :) Yaş ile ne alakası var hem sen iste gelelim evinden alalım :) Aramızda bulunmanı çok isteriz.
ilahi adlı üyeden alıntı
biz fuuy kardeşim ile görüştük zaten pazar günü olursa gelebilirim bende iş dolasıyla, fuuy'un arabasına atlar geliriz :)
Evet ilahi kardeşimle görüştük zaten kendisiyle sık sık görüşmekteyiz :)
Ek Olarak:
ByHawK adlı üyeden alıntı
c.tesi 5.30 dan sonra olabilir yada Pazar günü olabilir
Ek Olarak: Kimse gelmsede seninle tanışmak isterim :)
Pazar günü olarak düşündük daha rahat olur herkes için :)
Eyvallah hocam teşekkür ederim sağolun inşallah görüşme fırsatı buluruz.
Büyük ihtimalle Kızılay'da olur buluşma :) Herkes için en iyi ortak nokta orası kanaatindeyim.
Napacan fotolarımızı :D Gel işte buluşmaya tanışalım :p
Hocam banlanmışsınız ama belki forum dışından konuyu takip ediyorsanız diye yazıyorum sitem üzerinden benimle iletişime geçerseniz yada konuyu takip ederseniz buluşma yeri, tarihi ve saati hakkında bilgilendirme yapacağız.
Ankete destek verdik hocam :)
Buluşmamız büyük olasılıkla herhangi bir pazar günü Kızılay'da olacaktır. Bekleriz hocam :)
Allah nasip ederse evet :)
Keçiören herkesin buluşabileceği bir nokta değil hocam biz bu yüzden herkes açısından ulaşımın en rahat olduğu ortak noktayı Kızılay olarak belirledik :) Ve herhangi bir pazar gününe ayarlamaya çalışacağız.
Evet büyük olasılıkla Kızılay olacak :)
Yazmakta adlı üyeden alıntı
Kızılayda oturuyorum, daha kolay benim için :) kesin geliriz fark etmez Ankaranın her yerine Ankamall veya Panora olabilir.
Mutlaka bekliyoruz hocam :)
Estağfirullah abi her daim bekleriz :) Yaş ile ne alakası var hem sen iste gelelim evinden alalım :) Aramızda bulunmanı çok isteriz.
ilahi adlı üyeden alıntı
biz fuuy kardeşim ile görüştük zaten pazar günü olursa gelebilirim bende iş dolasıyla, fuuy'un arabasına atlar geliriz :)
Evet ilahi kardeşimle görüştük zaten kendisiyle sık sık görüşmekteyiz :)