internetten Para Kazanmak İçin ilk Adım

İnternetten para kazanmak birçok blog ve site sahibinin hayalidir. En azından masrafların bir kısmını çıkartabilmek ve hatta önemli bir yan gelir oluşturabilmek. Reklam kaynaklarının ise önemli bir kısmının yabancı oluşu, bankaya havale veya EFT yapılabilmesini önlemektedir. Bu yüzden alternatif ödeme kanalları bulunmalıdır.

Bit Coin, Payza gibi farklı seçenekler içinde en güvenilir ve neredeyse her reklam verenin ve aracının tercih ettiği yol PayPal’dır.

PayPal ile açılan hesaba farklı e-posta adresleri eklenebilir. Yani ana hesapta geçen e-posta adresi kişisel ise, bu tip işler için ayrıca bir e-posta adresi de eklenebilir.

PayPal, her ne kadar kendisine ait fiziki bir kart sahibi olunmasını teşvik ediyor olsa da, bu şart değildir. Hesap sahibi, banka veya kredi kartı bilgilerini girerek, ödeme eşiğine ulaştığında parasını hesabına (banka veya kredi kartı) aktarabilir. Banka hesabı olanların kredi kartı hesabını da belirtmesi zorunlu değildir. Yani kredi kartı bilgilerini paylaşmak istemeyenler için güzel bir seçenek yaratılmıştır.

Türk Lirası’nda şu an için bankaya tahsis edebilme alt limiti 15 TL’dir. 15 TL’ye ulaşan hesap, istenildiği takdirde banka hesabına aktarılabilir ve bu da genellikle 1 hafta içinde gerçekleşir. 5-7 iş günü içinde banka hesabına herhangi bir kesinti veya işlem bedeli olmaksızın para aktarılabilir.

İnternetten para kazanmak için yapılması gereken ilk adım PayPal veya ona benzer bir online ödeme kanalında hesap sahibi olmaktır; ki içlerinde en iddialı, güvenilir ve yaygın olan PayPal’dır

Kaynak : http://tahkot.blogspot.com.tr/2015/01/internetten-para-kazanmak-icin-ilk-adm.html

Sitede bunun gibi makaleler mevcuttur..

Yorum yapmayi unutmayiniz..

Hayirli Gunler ..