-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu başlığını görüp içeri gelenler şahit olsunki kurban kesecem. WMaraci forumundaki arkadaşlara dananın en güzel yerinden yollayacak ama güzel değerlendirin tek tek foto isteyecem kim nasıl pişirip yedi diye :) Yaw arkadaşlar şaka bir yana küçük kardeşim vitamin değildi bloglarımı kaydetmeye çalışıyodum hiçbirini kabul etmedi şuanki blogum fena değil hyine etmiyor. Sorun bendemi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
Excume,ı am turkish.I dont understand.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.dragonmakina.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Hangi domain ve hangi bölüm olduğunu yazarsan dmoz editörü olarak diğer editörün yorumlarını söyleyebilirim.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Adak adamış bulundun. Şimdi bir dmoz editörü çıkar kayıt ederse seni kesmek zorunda kalacaksın böyle vaatler dini bakımdan sakıncalı inşallah yapabilecek gücün vardır. Gerçi blogspot ile dert yanıyorsun ya orası ayrı.. GL.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allaha şükür var gücümüz Allah olmayanlarada versinde bu latifedir. Gerçek niyette söylenmemiştir bunun amelide beklenemez zaten bunun içinde böyle bir şey niyet edilemez dostum :)
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Adak bir durumun gerçekleşmesi ile Allah için bir bağış niyetindedir şakası olmaz. O zaman mesajınızı düzeltin. Dostum.
1 kişi bu mesajı beğendi.