Herkesin bildiği üzere internetten “Torrent” kullanmadan bir film,dizi,oyun,program indirmek istediğimizde karşımıza part sistemi çıkıyor.Eminim ki bende dahil olmak üzere herkes bu durumdan muzdariptir.İçerisinde bir çok download sitesinden indirme imkanı tanıyan Cryptload programını sizlere tanıyacağız.
Bu program ne işe yarar diye bir sorunuz olacak olursa, internetten part sistemiyle download sitelerine yüklenmiş linkleri tek tek bekliyerek değilde hepsi bir arada olacak şekilde toplu olarak indirmeye yarar.
Biraz karmaşık bir kavram oldu ama basite indirgeyip anlatacak olursam 10 part’lık bir oyunu indirmek için tıklarsınız 1. part inmeye başlar 2.partı indirmek için 1.part bittikten sonra siteye göre değişen bekleme süresinin geçmesi ve sizinde bu süreyi sürekli kontrol edip zaman kaybı olmaması için tam o süre bittikten sonra 2.partı başlatmanız gerekmekte.İşte bu program sayesinde bunu çok güzel ve kolay bir şekilde yapabiliyoruz.
Bu konuyu resimli olarak’da anlatacaktım ama şuan için ona vaktim olmadığından dolayı kısa bir videolu anlatım şeklinde yaptım.Ama istek doğrultusunda cuma yada cumartesi günü resimlide anlatabilirim size bağlı birşey bu.Daha önceden bilmeme rağmen internetten son bir defa bakarak sizlere daha güzel bir anlatım yapmaya çalıştım.Ufak tefek hatalarla olsada affınıza sığınarak videoyu yayınlıyorum.
Yazar: Eren KESKİN Kategori: Programlama Web Adresim: www.erenkeskin.com
Benim tavsiyem idm partlı indiriyorsun tamam ama premium veya premium yoksa tekde bile dahil hızlı indiriyor.10 dakkalık birşey paralı hesabınız yoksa 5 dakka kadar indiriyor
Benim tavsiyem idm partlı indiriyorsun tamam ama premium veya premium yoksa tekde bile dahil hızlı indiriyor.10 dakkalık birşey paralı hesabınız yoksa 5 dakka kadar indiriyor
bu sistem ikinizin dediği sistemden de çok farklı bir sistem.Hızlı indirmelerine birşey demiyorum ama yazdığım gibi sen okula giderken başlatıyosun geldiğinde inmiş oluyo.varmı idm'de bu teknoloji.benim anlattığım ile idm çok farklı şeyler
partların hayatımdan çıkışının 2 yılındayım
torrent sen çok yaşa
daha önce crytoloadı görmüştüm ama ne olduğuyla ilgili pek fikrim yoktu
teşekkürler anlatım için