Bilirsiniz Scriptlerin png desteği olmadan çalışmıyor ama erroru es geçerek çalışmaya zorluyor.
Sonrasında farkettim ki Captcha lar da gözükmemeye başladı. Bu yüzden kimse siteye üye olamıyordu. (Kaldırınca bot saldırıları çıkıyor.) Bunu arıştırdım ve PNG desteği ile çalıştığını öğrendim. Siteye png upload denemesi yaptım İŞLEMEDİ. Libpng hatası veriyor
[07-Jan-2015 17:25:04 Europe/Istanbul] PHP Warning: imagepng(): gd-png: fatal libpng error: Incompatible libpng version in application and library in (dosya yolu) on line 209
jpg,gif çalışıyor ama png çalışmıyor. Verisiyondan kaynaklandığı için googleyi çökerttiğim gibi arama yaptım hiçbiri olumlu bilgi vermedi. AMA siteyi diğer sunucuda deneme yapınca çalıştı. Şuanki sunucuda çalışmıyor sadece.
Verisiyonu mu düşürmem lazım anlamadım ama her yöntemi denedim
Yum update downgrade felan hepsini denedim bir tanesin de remove işlev gördü ama reddettim. Çünkü 200 eklentiyi silmek istiyor bunu tekrar yükletecek bilgi sahibi değilim.
Ne yapabilirim yardım edin?
Kullanılan sürüm:
libpng-devel-1.2.49-1.el6_2.x86_64
libpng-1.2.49-1.el6_2.x86_64
Ek Olarak: Yardımcı olmayacaksanız söyleyin konu takibini bırakacağım. Sürekli sekmede açıp duruyorum...