netbozum
tr.link

Yerli Zeplin

5 Mesajlar 600 Okunma
acebozum
tr.link

aytaccgl aytaccgl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

1 Ocak 2015 tarihinde yayın hayatına başlamış olan yeni sitemiz Yerli Zeplin'i sizlerle paylaşmak istiyorum.

Sinema, kültür-sanat alanında yayın yapıyoruz. Özgün içerik olması için uğraşmaktayız. Site hakkındaki önerilerinizi ve eleştirilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum. SEO konusunda biraz zayıfım ama zamanla iyi hale getireceğim.

Yerli Zeplin

Teşekkür ederim...

googleasistan
reklam

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Bir tıklama haber düşmanıyım ve bu şekilde başlıkları doğru bulmadığımı belirteyim. Bunun dışında, makalelerinizin başlıklarına girildiğinde, başlıklar Türkçe karakter desteklemiyor ve şu blogtaki konu sizin mi bilmiyorum ama şu sayfadaki içeriğiniz onun aynısı olmuş. Zaten bu kadar uzun bir metinde, paragraf kullanılması gerekirdi. Bunun dışında web sitesinde bir sorun gözükmüyor. Umarım tıklama haber başlıklarını sosyal medya sayfalarınızda kullanmıyorsunuzdur.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Tıklama haberciliğini ben de sevmiyorum ama başlıkların 60 karakterden az olması gerektiği konusunda uyarılmıştım. Beğenmediğiniz başlıklardan bir örnek verirseniz düzeltmeye çalışırım gelecekte bunları.

O yolladığınız blog'un sahibi yakın arkadaşımdır ve artık bizde yazmaya başladı. Öncesinde hazır bulunan yazılarını siteye koyalım diye düşündük.

Teşekkür ederim ilginiz için.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Ben buradaki başlık için konuşmuştum aslında ama site adı olduğundan dolayı bir şey diyemiyorum. Bu nedenle önemli değil. Sanıyorum, sitenizde Listicle ve Charticle makalelere daha fazla ağırlık vereceksiniz. Mesela şu güzel olmuş fakat metinler biraz küçük. Bunu değiştirmeniz okunurluğu arttıracaktır. Diğer Listicle'larda (liste makale) ise bu doğrultuda düzenlemeler yapılırsa, tadından yenmez. Hayırlı olsun.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Çok teşekkür ediyorum gerçekten. 20 günlük bir geçmişimiz var, bundan sonraki yazılarımızda bunlara kesinlikle dikkat edeceğiz.

Size de başarılar dilerim işlerinizde..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al