-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsoyad.blogspot dan başlayıp daha sonra adsoyad.com domain alıp host alıp blog yazmaya başlamıştım 2013'ün başlarında. Birkaç arkadaşım laf etti sinirlendim yedeklerini alıp hazırlanıyor diye index koydum. Geçen yaz da güzel wordpress teması bulunca tekrar yükleyip 1-2 okuduğum kitaplar hakkında kendimce yazılar yazmıştım. Çevremdeki insanlar blog kavramını bile bildiklerini bilmiyorum. Ama illaki onların laflarına etkileniyorum ve kendi kendime sinirleniyorum. Velhasılı kelam domain in süresi 2 ay kaldı. Yenelemeyi düşünüyorum. Host'u bir tanıdıktan ücretsiz alıyordum yeterince kullandım bir iş te yapmadım tumblr blogger ya da wordpress e yönlendirmeli miyim yoksa host alıp ona mı kurmalıyım ? Yazı yazma işi güzel fakat sınıftaki birisinin "olum şu mal okuduğu kitabın güzel olduğunu yazmış kim senin sitene girip te bunu okuyor söylesene" diyor ve bu benim sinirlerimi bozuyor. Kişisel günlük tarzı yazılar yazıyorum fakat ilgi çekeceğini düşününmüyorum android ios hakkında bişeyler yazsam ama bu işi çok çok iyi yapan kişiler de var. Sizlerden öneriler bekliyorum, iyi akşamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dostum onun bunun lafina bakma bence. Icinden geleni yap sen. Istedigine soyle blog yazdigini, o tip insanlarla hic ugrasma. :)