lostyazilim

Sitede çekiliş yapmanız cidden işe yarıyor

16 Mesajlar 1.836 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)
Kesinlikle etki edeceğini düşünüyorum. Bende yapacağım.
gokenim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

riko adlı üyeden alıntı

Kesinlikle etki edeceğini düşünüyorum. Bende yapacağım.

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

En etkili reklam yöntemi bence. Özellikle sosyal ağlarda müthiş katılım oluyor.

Etkili oldu bayağı evet. Katılım 29 kişi oldu üye sayısı 68 oldu. Ben bu kadar beklemiyordum. İyi yaydığımı da düşünmüyorum açıkcası kaliteli bi reklam yapamadım ama ilk olduğu için denemek amaçlı yaptım fakat yinede tuttu. 1-2 ayda bir yapmayı düşünüyorum şimdi kısmet olursa. Hem daha çık üye çekmiş olurum siteme hem de insanları mutlu etmiş olurum.
riko

kişi bu mesajı beğendi.

Selamunaleyküm.

dragonwx dragonwx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 121 / 127
  • Ticaret 15, (%100)

gokenim adlı üyeden alıntı

Etkili oldu bayağı evet. Katılım 29 kişi oldu üye sayısı 68 oldu. Ben bu kadar beklemiyordum. İyi yaydığımı da düşünmüyorum açıkcası kaliteli bi reklam yapamadım ama ilk olduğu için denemek amaçlı yaptım fakat yinede tuttu. 1-2 ayda bir yapmayı düşünüyorum şimdi kısmet olursa. Hem daha çık üye çekmiş olurum siteme hem de insanları mutlu etmiş olurum.

Hocam siteniz gerçekten çok samimi ve güzel ancak size bir tavsiye vermekten geçmek istemedim tabii burda seo işiyle uğraşan arkadaşlarımız var daha iyi bilirler ancak sitenizde mesela 1 yazı yazdığınız zaman direk anasayfada tam olarak çıkıyor ve insanlar okuyarak aşağıya iniyor en azından ben öyle yaptım, ancak yazıların bir kısmını verseniz anasayfaya insanlar konu içine girip geri dönüp başka bir konuya girerler yani sitede dolaşım artar, ben sevdim gerçekten sitenizi ancak bi solukta aşağıya indiğim için sadece anasayfada durmuş gibi oldum dediğim gibi yaparsanız bana göre bu şekilde hem alexa da düşebilir hem dolaşımı arttırabilirsiniz diye düşünüyorum,
Saygılar.
gokenim

kişi bu mesajı beğendi.

İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....

ResitCicek ResitCicek chilicodes.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 1310
  • Beğeniler 139 / 307
  • Ticaret 18, (%100)
İyi fikir aslında, benim de okuyup attığım gıcır gıcır olan kitaplar falan var :D
gokenim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

dragonwx adlı üyeden alıntı

Hocam siteniz gerçekten çok samimi ve güzel ancak size bir tavsiye vermekten geçmek istemedim tabii burda seo işiyle uğraşan arkadaşlarımız var daha iyi bilirler ancak sitenizde mesela 1 yazı yazdığınız zaman direk anasayfada tam olarak çıkıyor ve insanlar okuyarak aşağıya iniyor en azından ben öyle yaptım, ancak yazıların bir kısmını verseniz anasayfaya insanlar konu içine girip geri dönüp başka bir konuya girerler yani sitede dolaşım artar, ben sevdim gerçekten sitenizi ancak bi solukta aşağıya indiğim için sadece anasayfada durmuş gibi oldum dediğim gibi yaparsanız bana göre bu şekilde hem alexa da düşebilir hem dolaşımı arttırabilirsiniz diye düşünüyorum,
Saygılar.

Selam hocam düşünceleriniz için teşekkür ederim. Aslında 1-2 sayfa geriye giderseniz tümünü dediğiniz gibi yaptığımı göreceksiniz. Daha sonrasında tümünü vermemin sebebi genelde bloggerlar öyle yapıyor. Öyle yapıp gayet iyi dikiş tutturanlar var. O yüzden böyle denedim ama dikkate alacağım bundan sonra bir kısmını vermeye devam ederim. Teşekkürler :)
dragonwx

kişi bu mesajı beğendi.

Selamunaleyküm.

furkandemirci furkandemirci SEO Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 929
  • Beğeniler 378 / 157
  • Ticaret 17, (%100)
İnternet sitem tamamen çekiliş ile ilgili. :) Etkisi elbette oluyor.

##
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al