riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kesinlikle etki edeceğini düşünüyorum. Bende yapacağım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
gokenim adlı üyeden alıntı
Etkili oldu bayağı evet. Katılım 29 kişi oldu üye sayısı 68 oldu. Ben bu kadar beklemiyordum. İyi yaydığımı da düşünmüyorum açıkcası kaliteli bi reklam yapamadım ama ilk olduğu için denemek amaçlı yaptım fakat yinede tuttu. 1-2 ayda bir yapmayı düşünüyorum şimdi kısmet olursa. Hem daha çık üye çekmiş olurum siteme hem de insanları mutlu etmiş olurum.
Hocam siteniz gerçekten çok samimi ve güzel ancak size bir tavsiye vermekten geçmek istemedim tabii burda seo işiyle uğraşan arkadaşlarımız var daha iyi bilirler ancak sitenizde mesela 1 yazı yazdığınız zaman direk anasayfada tam olarak çıkıyor ve insanlar okuyarak aşağıya iniyor en azından ben öyle yaptım, ancak yazıların bir kısmını verseniz anasayfaya insanlar konu içine girip geri dönüp başka bir konuya girerler yani sitede dolaşım artar, ben sevdim gerçekten sitenizi ancak bi solukta aşağıya indiğim için sadece anasayfada durmuş gibi oldum dediğim gibi yaparsanız bana göre bu şekilde hem alexa da düşebilir hem dolaşımı arttırabilirsiniz diye düşünüyorum,
Saygılar.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
İyi fikir aslında, benim de okuyup attığım gıcır gıcır olan kitaplar falan var :D