-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teknoloji sitesiyse .net her zaman daha iyidir, içeriğe de bağlı bu durum. Benim sitemin .com'lusu da alınmış ama boş beyaz sayfa var sadece bende mecbur net aldım daha iyi olduğunu düşünüyorum bugün bir çok teknoloji sitesi benimki gibi .net
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Senin projenin (.net) uzantılı domainin ile tuttuğunu ve iyi bir yerlere geldiğini farzedelim, bunu domainin (.com) uzantılı sahibi farkederse ve seninle aynı tarzda içerikle senin temanın ve yerleşiminin aynısıyla bir proje yaparsa hitini böleceğini düşünüyorum. Yani siteni beğenip direk adresi girip sitenize ulaşanlardan ister istemez com uzantısını yazıp girenler olacaktır ve ayrıca beğenen birisi bir arkadaşına tavsiye ettiğinde ismi söyleyecek arkadaşıda büyük ihtimalle com yazıp diğer siteye girecek.
Fear
♥ AdSense $$$
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yanlış bilgilendirme yapmayın!
Com, Net, Org uzantılarında Seo açısından hiç bir fark yoktur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
yani site uzantısının seo yla ne alakası var anlamadım ? benim sitemin uzantısı .org seo sadece uzantıyla olmaz sitenin yaşı , sitenin tasarımı ve paylaşılan içerikle alakalıdır . Google uzantıya bakarak sitenizi indexlemez ancak değer bakımında projelik bir domaininiz varsa tabiki .com ama net te org ta aynı arkadaşları yanlış yönlendirmeyin lütfen ayrıca bir ziyaretçi kitleniz yoksa site uzantısının hiçbir önemi yok örnek sosyalmedya.co severek takip ettiğim co uzantılı site
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fear adlı üyeden alıntı
Yanlış bilgilendirme yapmayın!
Com, Net, Org uzantılarında Seo açısından hiç bir fark yoktur.
bunca yorum içinde en dogrusunu yapmış arkadaşım.. tebrikler..
ben 12 yıldır .net kullanıyorum.. ilk aldığımda .com da boşta idi .net i tercih ettim.. Bugune kadar hiçbir fark yaşamadım..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dahada iyi bir örnek vereyim..
nostalji.me diye, yani .me uzantılı bir domain aldım 1,5 ay kadar evvel..sadece google webmaster tools a ve bing tools a kayıt ettim.. 5 milyonla başlayan alexa bugün 840 binlerde..
yani aslında işin özü uzantınızdan önce içeriğin kaliteli olması..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
Nova
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafiker, Dış Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşların da bahsettiği gibi seo açısından sorun olmayacaktır. Ancak doğrudan girişlerde ilk akla gelen .com'dur.
Ben de beğendiğim .com'u dolu olan .net uzantılı adresleri satın almaktayım. Niş kelime ile reklam üzerinden gelir elde edecekseniz ve .com'lu adreste içerik yoksa başlangıçta da sıkıntı olmaz.