-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Blogumda WordPress ve Blogger temalarını paylaşmayı düşünüyorum. w@rez olmayanlarını tabii ki. Fakat bunun için birkaç sorum olacak.
Şimdi, bir bloga tema yüklemek demek o temanın dosyaları ve resimleri demek. Resim demek boyut demek, dosyaları demek boyut demek. Hal böyle olunca sitede donma, kasma, geç yüklenme gibi sorunlar oluşur mu diye düşünmeden edemiyorum.
Eğer blogumda tema paylaşırsam yukarıda yazdıklarım gibi sorunlarla karşılaşır mıyım ? Yoksa resimlerin ve dosyaların boyutlarından korkmama gerek yok mu ? Sunucu özelliklerimi soran olursa gerçekten iyi bir sunucum var. O konuda sıkıntım yok. İleriye dönük olarak soruyorum.
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Upload Sitelerine Yükleyebilirsin Temaları Resimler için kendi Sunucu Kullan madem iyi bir sunucun var
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer siten Blogger tabanlıysa hiç sorun olmaz çünkü google'ın sunucularını kullanıyorsun sırtını yaslıyorsun bir nevi adamlara :) Ama eğer kendi sunucularını kullanıyorsan hosting şirketinin kalitesine göre değişir. Benim hosting şirketim isimtescil. Türkiye'deki en popüler firma diyebilirim ve desteği çok iyi, vaad ettikleri gibi 30 dakika içinde geri dönüş yapıyorlar tam 29.dk'da yardım maillerinin geldiğini bilirim :) Godaddy de sağlam firma ama kontrol paneli ingilizce ve çok karışık. Forumdan bir arkadaşın sorunu vardı çözemedik, iletişime geçeyim desen ingilizce yazman lazım.