lostyazilim
tr.link

Blogger siteme bot atmislar Rss feedburner yapsam?

4 Mesajlar 2.131 Okunma
acebozum
tr.link

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar... blogger siteme birisi bot atmıs ve takır takır icerigi cekmekte... ilk başlarda link koyuyordum simdi linkleride kırıyor ceken site wp ben blogger acaba piyasadaki botlar blogger rsssi feedburner oldugudundada cekebiliyormu ne yapmamı önerirsiniz ayrıca ceken site adsense kullanmakta sadece benden cekmio ben gibi büsürü siteden icerik cekmekte..
ayrıca ismail usluer kardeşime pm attım ama cevap atma geregi duymadı sanırsam onun sitesinde © 2010-2011 Site içerisindeki içeriklerin izinsiz kopyalanması ve alıntı yapılması yasaktır. DMCA diye bişeyler var? bu DMCA nedir ne işe yarar ne yapılır ? ücretlimidir faydası nedir

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
reklam

Seomple Seomple Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-ticaret & Seo Danışmanlığı
  • Mesajlar 793
  • Beğeniler 33 / 240
  • Ticaret 26, (%100)
2012 yılında kopya içerik ekletmek için savaşacak herkes :) Google bu olayın önüne geçebilmek için şöyle birşey düşünüyor;

A sitesinden B sitesi kopya içerik aldığında B sitesini dibe çekerken A sitesinin hanesine +puan ekleyecek :)

CesuryureK CesuryureK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** N**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 65 / 109
  • Ticaret 0, (%0)
DMCA nedir konusu için > DMCA Nedir

içerik/spam şikayetiniz için gmail hesabını girip aşağıdaki adresi aç ordan sana uygun seçeneği seçip durumu googleye bildir. Onlar yeterli ilgiyi gösterecektir elemana

https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=tr

Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

CesuryureK adlı üyeden alıntı

DMCA nedir konusu için > DMCA Nedir

içerik/spam şikayetiniz için gmail hesabını girip aşağıdaki adresi aç ordan sana uygun seçeneği seçip durumu googleye bildir. Onlar yeterli ilgiyi gösterecektir elemana

https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=tr

DMCA konusundaki açıklaman icin teşekkür ederim ama 99 dolar cok para bi ayda anca kazanıyoruz onuda bi emek hırsızı icin vermek koyar insana.. verdigin google linkinde hangisini sececegimi tam olarak anlayamadım :S günaydın bu arada

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al