DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar... blogger siteme birisi bot atmıs ve takır takır icerigi cekmekte... ilk başlarda link koyuyordum simdi linkleride kırıyor ceken site wp ben blogger acaba piyasadaki botlar blogger rsssi feedburner oldugudundada cekebiliyormu ne yapmamı önerirsiniz ayrıca ceken site adsense kullanmakta sadece benden cekmio ben gibi büsürü siteden icerik cekmekte..
ayrıca ismail usluer kardeşime pm attım ama cevap atma geregi duymadı sanırsam onun sitesinde © 2010-2011 Site içerisindeki içeriklerin izinsiz kopyalanması ve alıntı yapılması yasaktır. DMCA diye bişeyler var? bu DMCA nedir ne işe yarar ne yapılır ? ücretlimidir faydası nedir
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
Seomple
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-ticaret & Seo Danışmanlığı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
2012 yılında kopya içerik ekletmek için savaşacak herkes :) Google bu olayın önüne geçebilmek için şöyle birşey düşünüyor;
A sitesinden B sitesi kopya içerik aldığında B sitesini dibe çekerken A sitesinin hanesine +puan ekleyecek :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DMCA nedir konusu için >
DMCA Nedir içerik/spam şikayetiniz için gmail hesabını girip aşağıdaki adresi aç ordan sana uygun seçeneği seçip durumu googleye bildir. Onlar yeterli ilgiyi gösterecektir elemana
https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=tr
Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
DMCA konusundaki açıklaman icin teşekkür ederim ama 99 dolar cok para bi ayda anca kazanıyoruz onuda bi emek hırsızı icin vermek koyar insana.. verdigin google linkinde hangisini sececegimi tam olarak anlayamadım :S günaydın bu arada
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.