-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
saolun arkadaşlar açmayı düşünüyorum da
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Benim de eskiden film sitem vardı. Adcash reklamı, önermesem de reklamsttore reklamı ve üyelik sistemli reklamları tercih ediyordum aylık 150 tl civarı kazancım oluyordu ilgilenemediğimden dolayı satmıştım. Telif uyarısı geliyor elbette hatta host şirketin askıya bile alabiliyor hostunu firma şirkete de mesaj atınca fakat kaldırınca sıkıntı olmuyor. Böyle böyle devam etmiştim
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende şu ana kadar(4 ay Oldu)sadece bir defa mesaj aldım avukattan uyarı mesajı ve kaldırdım dediği içerikleri şu ana kadar her hangi bir sıkıntı yaşamadım inş sıkıntı olmaz
isimtescil le çalışıyorum şu ana kadar ciddi sıkıntı yaşamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Film sitem 2 yıldır yayında. Şu an bir sıkıntı yok ileride ne olur bilmem. Yerli hiç bir film eklemiyorum o yuzden pek mail di avukattı felan uğraşmıyorum. Sadece yabancı filmlerde bazılarını digiturk alıyor telif hakkını onlarda da mailleri kontrol ediyorum, onları da hemen kaldırıyorum.
Gelir konusuna gelince sitenin ismi iyi olduğundan pek gelir kısmını düşünmüyorm. Hobi eğlence diyebilirim film sitesi benim için.Sadece 1 2 tane link alıyorum siteye oda domain parasını çıkarıyor..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Eğer yeni açacaksan para gelsin dersen hiç bulaşma film eklemesiydi vs.vs. maillerdi avukatlardı sıkıntı. He yok uğraşırım zaten zamanım bol dersen buyur.
İçimden geldiği gibi yazdım bir hata kusur varsa affola
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
Anpa
www.sinematix.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bölge Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
Reklam10 reklamlarini kullaniyorum hocam. Sitem fransa lokasyonlu. Ayrica 3 kere hobbit film serilerini kaldirmam icin uyari geldi. 3 gunde kaldirin diye. Bende kaldirdim.