metalx
www.pricerest.com/tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilişim Destek Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhabalar, şu şekilde bir sorunumuz var hemen anlatayım.
siteadı.com/a yazdığımızda wordpressin kendisi en uygun yazıyo yönlendirme yapması gerekiyor. Fakat bizimki not found veriyor. Bunun sebebi ise bizim kalıcı bağlantılarımızda " /%postname%.html " olmasıdır. .html yi silince sorun düzeliyor. Fakat ben bunu silemem çünkü içeriğim çok fazla 2 bine yakın yazı var. Haliyle silince bu seferde önceden verdiğim linkler not founda düşüyor. Buda kırık link oluyor. Benim bunu htacces ile yada başka birşeyle çözmem mümkünmüdür. Nasıl aşabilirim? Yazılarımı hem postid şeklinde hemde link kaybetmeden yayınlamak istiyorum.
www.pricerest.com/tr/ | Yapay Zeka Destekli Fiyat Takip Yazılımı|
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neden bu problemi çözmek istiyorsunuz ki? Sorun teşkil eden ne anlamadım. siteadı.com/a adresinde hiç bir içeriğiniz yoksa 404 hatası vermesi çok normal neden yönlendirmeye ihtiyacınız var anlamadım onedio.com/a da yapıncada 404 hatası vardır siz bunu yönlendirmeyle ne elde ediceksiniz açıklar mısınız?
metalx
www.pricerest.com/tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilişim Destek Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu yönlendirmenin mantığı benim için önemli hocam, yakında postname yi postid olarak değiştirmem gerekecek. Bu değişimi yapıncada eski linklerin ölmemesini istiyorum kısacası. Sorumun temelinde de bu mantık yatıyor aslında.
www.pricerest.com/tr/ | Yapay Zeka Destekli Fiyat Takip Yazılımı|