-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
merhaba bir web sitesi kurduk fayans üzerine her semte görede yaklaşık 7 tane alan adı satın aldım. Ve framed olarak ilgili sayfalara yönlendirip googlea url kayıt bölümünden kaydettim. 2 gündür esas site hariç hiçbir alan adı indexlenmedi esas sitedede bazı sayfalar indexlendi bazıları indexlenmedi. Acaba geç mi indexliyor yoksa bir problem olabilir mi ?
Kişisel web siteme beklerim
http://murataktas.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
kardeşim yazdığım konuyu incelesen böyle bir cevap vermezdin. Ben domain indexlenmiyo diyorum. Sen alt kategorileri google gibi getirle hızlı indexleme konunu yolluyorsun. Zaten esas domainim indexlendi. Ben alt sayfalara domain alıp yönlendirdim onlar bir türlü indexlenmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Subdomain demek istediniz sanırım o şekilde yazarsanız eminim yardımcı olan çıkacaktır ilk mesajınızı buna göre düzenleyin :)
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
subdomainden bahsetmiyorum bakın mesela fayansustasi.com diye bi domain aldım diyelim bunda eryaman fayans ustasi diye sayfa açıp eryamanfayansustasi.com domainimi ona yönlendirdim. Ancak google bi türlü indexlemedi
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
SEO & Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam framed olarak yönlendirme yapılan alan adları zaten index almazlar. o domainlerinizin index almasını istiyorsanız.
7 tane host açacaksınız her alan adı için.
Teknolojinin kalbi burada atıyor... www.wmgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
direk yönlendirme olarak değiştirdim o şekil olmaz mı ? oda olmadı hosting üzerinde farklı klasörler oluşturup hepsine wordpress kurup sanki farklı siteymiş gibi yapsam ?