bu bahsettiğin zaten var olan bir şey. Senin yapmak istediğin bunları sub domainle ayırmak. Ne kadar gerekli bilmiyorum. Bana bu işe girsende ileride sıkılıp bırakacakmışsın gibi geliyor. Buradakilerin çoğunun sorunu da bu. İstikrar diye bir olay yok. Bazen hak veriyorum aslında amatör kişileriz sonuçta elden bu kadar geliyor. Merakımızı böyle tatmin ediyoruz
öyle tabi. daha önce dmoz kayıtlı bir sitem olduğunda işin biteceğini düşünüyordum ama işlerin daha karmaşık olduğunu anladım. ve sıkıntı şu; ne yaparsak yapalım profesyonelleştirmedikçe çöp site olarak kalacağız. o yüzden daha çok sevebileceğim bir konsepte yüklenmeye karar verdim. yemek tarifleri sitesini geliştirmek için bir mutfak oluşturmak, mutfakta ücretli kurslar verip, kursları videoya kaydederek yayımlamak gerekiyor sanırım. sonuçta halihazırda olan sitelerden farklı olmak gerek. bunun için; bir aşçı, bir editör, bir kameraman, bir mekan ve araç gereçler gerekiyor. anlayacağın şuan internette hangi işi profesyonel olarak yaparsan yap; kazandıracaktır.