-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar :)
siteniz de açılışta herhangi bir sayfanın örneğin reklam yada bilgilendirme için hazırladığınız otomatik olarak açılmasını sağlayan bir kodu sizinle paylaşmak istedim.
Kod üzerinde mutlaka değişmeniz gereken yer sayfa adresi yazan yerdir. Tırnakları bozmayınız. Ayrıca deneyerek pencerenin ayarlarının istemediklerinizi no yaparak kapatabilirsiniz. Açılış index sayfanıza yerleştirmeniz gerekmektedir.
Aşağıda ki linkten diğer dayanışma için forumda paylaştığımız dosyaları da indirebilirsiniz.
Lütfen kaynak göstermeden paylaşmayınız. Bu paylaşımlar sadece forum üyelerine özel olduğundan sitemizde menüde yer almamaktadır.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
zyx
bn Msa gbi drenrkn Ra’lra
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
Z** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
kurallar gereği konunun tamamını paylaşmalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam dün veya 2 gün evvel buraya abd ip enggelleme kodlarını paylaştım copy paste yapıp yeni konuya koymuşlar kaynak belirtmeden alıp kodu konuya mı yazayım yani yine ?
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hım peki siliyorum linki. işinize gelmeme olayı değil ama kural kuraldır.