Hocam 5 yılı 8.31 TL yani çok bir şey değil aslında reklam yok sonuçta :D
Şimdi öyle diyosanda hocam, daha araması bile gelmedi ki birde ücret ödicem:confused: Viber kullanıyorum Whatsapp'ı 10na böler öyle söyliyim. O yüzden değmeyecek birşeye para vermek doğru değil diye düşünüyorum:p
Şimdi öyle diyosanda hocam, daha araması bile gelmedi ki birde ücret ödicem:confused: Viber kullanıyorum Whatsapp'ı 10na böler öyle söyliyim. O yüzden değmeyecek birşeye para vermek doğru değil diye düşünüyorum:p
Haklısınız hocam ama whatsapp öyle bir pozisyona geldi ki artık iletişim bilgileri arasında telefon başlığı yerine whatsapp kullanılır oldu :D
Zaten kendiside ücretli hocam :) 1 Yıl'dan sonra ücretlendiriyor otomatikmen şuan ben kullanmıyorum sürem doldu satında almadım :D
Whatsapp yetkilileri o programı ücretli yapacak kadar aptal değillerdir bence kimse kullanmaz ücretli olursa :) Ayrıca Onur arkadaşımızın dediği gibi yıllardır ücretli olacak diyor ama tık yok :)
Whatsapp yetkilileri o programı ücretli yapacak kadar aptal değillerdir bence kimse kullanmaz ücretli olursa :) Ayrıca Onur arkadaşımızın dediği gibi yıllardır ücretli olacak diyor ama tık yok :)
Doğru diyorsan hocam, ama mark aldıkdan sonra ücretin kesin olduğuna eminim çünkü kendimden biliyorum çevremdeki çoğu kişide aynı şeyi gördüm. :)
Ben 3 yildir kullaniyorum kendime gore bisey buldum whats app hesap sil sonra uygulamayi kaldir 1 ay sonra yukle 1 yil hediye gelsin 2 kez denedim oldu marktan sonra denemedim ama
Ben 3 yildir kullaniyorum kendime gore bisey buldum whats app hesap sil sonra uygulamayi kaldir 1 ay sonra yukle 1 yil hediye gelsin 2 kez denedim oldu marktan sonra denemedim ama
Mark'la falan alakası yok hocam mark o politikayı değiştirecek kadar saf değildir diye düşünüyorum çünkü artık çözmüştür tutup tutmayacağını Türkiye'de %90'lık azalma olur :D