-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
İşinin ehli olup hem de yardım sever bir kişidir. Günü geldiğinde sunucuya geçmem gerekecek gibi gözüküyor, o zaman hizmet alırım inşallah hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Konuyu yeni gördüm. Tural bey, digitaloceans'ta MediaWiki scripti için mükemmel bir şekilde LAMP kurulumu yapmış ve bana daha sonra her konuda yardımcı olmuştur. Forumda özellikle VPS ve sunucular konusunda hizmet alınacak en sağlam kişidir. Tekrar teşekkür etme fırsatı oluşturduğundan dolayı yaptığı işlemleri yazma gereği hissettim.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederim.Müşterinin her türlü sorunu ile alakadar olmaları kendilerine bir artı katıyor.Umarım uzun süre birlikte çalışırız diyorum.Ayrıntıları özel olarak konuşuruz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bil. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
plesk panel sorunumu kısa sürede istediğim gibi çözdü bilgili birisi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Cok yakinda ihtiyacım olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Her hangi bir iş yapmadık ama. Gösterdiği yardımseverlik için kendisine teşekkür ediyorum. Sizin gibi insanlar zor çıkar. Başarılarınızın devamını dilerim.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar kullandığımız hosting firması sitemizin hitleri artınca sorun yaratmaya başladı sitemiz sürekli kapanmaya başladı ve hosting firması tarafından manuel kapanmalar başladı. Sonra çözüm ararken Tural Bey ile tanıştık ve web sitemiz patlamaktan kurtardı. Sitemizi komple Tural Bey den aldığımız sunucuya taşıdık ve tüm sorunlar çözüldü, ayrıca sitemiz jet gibi açılmaya başladı. Tural Bey'e web sitemizi tüm dosyalarımızı olduğu gibi sunucuya taşıma işlemini başarı ile yapmıştır ve sitemiz 1 saniye bile aksamamıştır. Tural Bey'e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. İşinin uzmanı güvenilir bir arkadaş.